Închide meniul

Averea uriaşă pe care o are Giovanni Becali, vărul lui Gigi Becali! Sumele pe care le pierdea la jocurile de noroc: „La vremea aia cumpărai două vile!”

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2021, 17:50

Reclamă
Averea uriaşă pe care o are Giovanni Becali, vărul lui Gigi Becali! Sumele pe care le pierdea la jocurile de noroc: „La vremea aia cumpărai două vile!

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău

Hepta

Dumitru Dragomir a vorbit şi despre viciile pe care le-a avut, în tinereţe, vărul lui Gigi Becali. Acesta spune că agentul FIFA era mai degrabă pasionat de jocurile de noroc, decât de alte ispite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Averea uriaşă pe care o are Giovanni Becali

Cred că stau și ei pe 50-60 de milioane de euro, au pământ lângă Gigi Becali, ce case au… Am fost cu echipa națională în Italia și ce bani spărgea în urmă cu 27-28 de ani…Giovanni niciodată nu a fost așa cu femeile, era cu jocurile, cu altceva. Se spărgeau 20-25.000 de dolari la o masă, la vremea aia cumpărai două vile”, a declarat Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Dumitru Dragomir a vorbit şi despre averea lui Gigi Becali

Gigi Becali are cu ce se mândri, chiar dacă FCSB nu a mai câștigat titlul din 2015. Patronul vicecampioanei României are un succes uriaș în afaceri, iar averea lui a căpătat proporții chiar și în pandemie. Dumitru Dragomir anunță că nu există un alt milionar, implicat în fotbal, care să îi facă concurență.

Fostul președinte al LPF a dezvăluit că a încercat să cumpere un teren de la Becali, dar nu a avut câștig de cauză. Latifundiarul din Pipera tocmai dăduse un „tun” financiar de 30 de milioane de euro.

Gigi Becali are o avere fabuloasă. Dumitru Dragomir l-a dat de gol!

Arpad Paszkany trăiește bine… Și Ioan Neculaie (fostul patron de la FC Brașov) trăia bine. Averea pe care o are Becali… M-am dus alaltăieri la el, pentru că având bani, m-am dus să mai cumpăr un lot. Mi-a zis că nu-mi mai dă cu 500 de euro metru. I-am spus să-mi mai dea 5.000 de metri, să mai fac două trei blocuri. Și n-a vrut să-mi dea. A zis că dacă îmi dă peste 500. A vândut, vis-a-vis, de unde am eu, cu drum, canalizare, de 30 de milioane de euro. Și nu mai vrea să mai vândă.

Reclamă

Am stat la el vreo 30 de minute și îl sună o maică și i-a cerut pentru biserică. I-a spus să trimită factura și un istoric, să poate să dea banii. M-a impresionat, nici n-o cunoștea pe aia. Peste 10 minute, sună un preot: ‘Domnu Becali, avem nevoie ne plouă în biserică!’. A zis să trimită factura. N-am văzut așa ceva. Are pământ acum de cel puțin 1 miliard, 1 miliard jumătate„, a declarat Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și