Închide meniul

Rapid – FC Argeş 2-0 | Alex Albu are un mare „regret”: „Puteam să mai dăm goluri!” Mesaj războinic înaintea derby-ului cu FCSB: „Dacă trebuie, murim pe teren!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 decembrie 2021, 22:43

Rapid – FC Argeş 2-0 | Alex Albu are un mare „regret: „Puteam să mai dăm goluri! Mesaj războinic înaintea derby-ului cu FCSB: „Dacă trebuie, murim pe teren!

Alexandru Albu

Rapid, într-un meci pentru Rapid / SPORT PICTURES

Alex Albu, mesaj războinic înaintea derby-ului cu FCSB

„Aveam nevoie de cele 3 puncte. Am făcut un joc bun, am ţinut de minge. S-a văzut neîncrederea rezultatelor, dar eu zic că a fost o partidă reuşită. Cu fanii în tribune suntem neînvinşi. Orice echipă ştie să sufere. Dacă trebuie, murim pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu m-am gândit deloc, ştiam că puteam să mai dăm. Este o victorie meritată, am condus meciul. Lipsesc câţiva jucători, dar cei care au intrat sunt sigur că îşi vor face treaba. Aşa trebuie să facem meci de meci. Ne dorim să rămânem pe loc de play-off. Puteam să avem mai multe puncte”, a declarat Alexandru Albu la finalul meciului.

Rapid – FC Argeş 2-0 | Giuleştenii au făcut spectacol pe Arena Naţională

Rapid – FC Argeş, capul de afiş al zilei din Liga 1, s-a încheiat cu succesul giuleştenilor, scor 2-0, care au urcat în zona play-off-ului.

Golurile au fost marcate de Stahl ‘9 şi Albu ’12. În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, urmată pe podium de FCSB – 40 de puncte şi FC Voluntari – 32 de puncte. Cele trei echipe au câte 18 jocuri.

Rapid ocupă poziţia a patra, cu 31 de puncte, iar FC Argeş este pe 8, cu 27 de puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și