Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluiri explozive despre Laurenţiu Reghecampf: „Îl înjură pe Gigi Becali ca la uşa cortului!” Dezvăluiri despre amantă: „O fată care vinde oi”

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2021, 23:30

Reclamă
Anamaria Prodan, dezvăluiri explozive despre Laurenţiu Reghecampf: „Îl înjură pe Gigi Becali ca la uşa cortului!” Dezvăluiri despre amantă: „O fată care vinde oi”

Anamaria Prodan, dezvăluiri explozive despre Reghecampf şi Becali

Anamaria Prodan a spus că Becali îi povestea despre Reghecampf şi o „fată care vindea oi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan spune că Reghecampf îl înjură pe Gigi Becali

„Îmi aduc aminte când îi spuneam lui Reghe ce “aberații“ povestea Gigi despre el și o fată care vinde oi. Și eu mă enervam. Vorbeam acasă cu soțul meu care îl înjură pe Gigi ca la ușa cortului, iar eu îl credeam pe el. Tot azi Laurențiu îmi spunea că-l suna Gigi Becali zilnic și îi tot împuie capul că “Ana minte, Ana face, Ana drege, eu nu i-am zis Anei de amantele tale niciodată“. Ce rușine, jur„, a spus Anamaria Prodan la realitateasportiva.net.

Anamaria Prodan aruncă bomba: „Rotaru și Gigi Becali sunt prieteni mai nou și Gigi îi sună antrenorul!”

Anamaria Prodan a aruncat bomba în fotbalul românesc! Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că antrenorul Universităţii Craiova vorbeşte în continuare la telefon cu Gigi Becali, patronul rivalei FCSB.

„Am să mă rog pentru Gigi Becali să-l ierte Dumnezeu pentru fățărnicie. E drăguț căci Rotaru și Gigi Becali sunt prieteni mai nou și Gigi îi sună antrenorul. Drăguț. Parcă văd o păruială ca între fete! Imi e milă de toți”, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa mai sus citată.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, dialog incendiar în direct la TV

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au confruntat pentru prima dată, în direct, de când a izbucnit scandalul de divorț. Agentul de jucători a răbufnit și a lansat acuzații uluitoare. Mai mult, a apelat la ajutorul polițiștilor.

Reclamă

„E momentul zero, trebuie să se termine această mizerie. Este doar o încercare de a-mi salva demnitatea familiei. Din acest moment, el nu mai face parte din această familie. E plângere la poliție. Soțul meu va primi luni notificare„, a răbufnit Anamaria Prodan la Realitatea.

Reghecampf a acceptat să intre în direct și a ținut să asigure că nu este vinovat pentru apariția acelor imagini în presă.

„Ar trebui să știți adevărul care există. Eu nu am niciun interes, nu aș fi intrat la o asemenea emisiune niciodată. Eu v-am spus și vreau doar să ascultați două secunde. Pozele despre care discutați dumneavoastră mi le-a trimis Anamaria pe mail. Le-am șters în următoarea secundă, le-am șters din ‘căsuță’. Eu am încurajat-o pe Anamaria să facă plângere, nu am niciun fel de problemă, chiar o ajut„, a ținut să transmită Laurențiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și