Închide meniul

Scandal în Spania! Conducătorii din La Liga nu au ţinut cont de dorinţa granzilor Real Madrid şi Barcelona. Proiectul LaLiga Impulso a fost adoptat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2021, 12:03

Scandal în Spania! Conducătorii din La Liga nu au ţinut cont de dorinţa granzilor Real Madrid şi Barcelona. Proiectul LaLiga Impulso a fost adoptat

Decizie importantă luată în La Liga

Profimediaimages

Planul a fost adoptat cu 37 de voturi „pentru”. Patru echipe nu au fost de acord, printre acestea fiind cele mai titrate echipe din La Liga. Decizia i-a nemulţumit crunt pe Florentino Perez şi pe Joan Laporta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona şi Real Madrid s-au împotrivit, dar LaLiga Impulso a fost adoptat

Acordul cu fondul de investiţii prevede că CVC va vărsa aproape 2 miliarde de euro pentru ca grupările profesioniste spaniole să îşi îmbunătăţească infrastructurile şi să investească în proiecte de creştere în plan sportiv şi comercial. În schimb, fondul de investiţii va deţine 8,2 la sută din capitalul LaLiga Impulso, drept urmare şi beneficiile generate de societatea comercială. Mai mult, în fiecare an cluburile se angajează să cedeze 11 la sută din drepturile TV fondului de investiţii, pentru următorii 50 de ani.

Este o decizie importantă, care va face brand-ul La Liga să crească„, a reacţionat preşedintele Valenciei, Anil Murthy. Şi conducătorul lui Levante s-a declarat încântat. „Este o oportunitate să devenim şi mai competitivi. Este o extraordinar„, a declarat şi Francisco Catalan.

Marca notează că LaLiga Impulso intenţionează integrarea unui partener industrial cu o vastă experienţă în Spania în domeniul sportiv, pentru a ajuta LaLiga şi cluburile să se dezvolte la nivel mondial. Prima tranşă va fi de 400 de milioane de euro şi va fi vărsată săptămânile următoare. În schimb, cluburile se angajează să aloce cel puţin 70 la sută din resursele lor investiţiilor în infrastructură, dezvoltare internaţională, dezvoltare de brand şi produse, strategie de comunicare, plan de inovaţie şi tehnologie şi plan de dezvoltare de conţinut pe platformele sociale.

Real Madrid, FC Barcelona şi Athletic Bilbao intenţionează să apeleze la justiţie în acest caz, deoarece consideră acordul ilegal, anunţă news.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și