Închide meniul

Sepsi – Farul Constanţa 1-0 | Echipa lui Gică Hagi, un nou pas greşit în lupta pentru play-off! „Regele”, un car de nervi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 decembrie 2021, 18:55

Sepsi – Farul Constanţa 1-0 | Echipa lui Gică Hagi, un nou pas greşit în lupta pentru play-off! „Regele, un car de nervi

Sepsi - Farul 1-0

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Rezultatul final a fost stabilit de Mitrea, în minutul 7, care a transformat un penalty dictat după lovitura aplicată de portarul Aioani lui Nicolae Păun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Farul rămâne pe locul 7 în Liga 1, cu 29 de puncte, la un punct distanţă de ultimul loc de play-off. De partea cealaltă, Sepsi a urcat pe locul 10 în clasament, cu 24 de puncte.

Sepsi – Farul 1-0

Min. 90+5: Fluier final! Sepsi – Farul s-a încheiat 1-0.

Min. 90+2: Gică Hagi a încasat cartonaşul galben pentru proteste. „Regele” a fost un car de nervi.

Min. 46: A început repriza secundă!

Reclamă

Min. 45: Pauză la Sfântu Gheorghe.

Min 7: Sepsi – Farul 1-0. Mitrea transformă un penalty dictat după lovitura aplicată de portarul Aioani lui Nicolae Păun.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas – Aganovic, Păun, Achahbar – Bărbuț, Luckassen, Ștefănescu
Antrenor: Cristiano Bergodi

Farul: Aioani – Boboc, Larie, Ghiță, De Nooijer – Artean, Ciobanu, Radaslavescu – Ely, Betancor, Pitu
Antrenor: Gică Hagi

Sepsi e pe locul 10 și a scăpat de emoțiile retrogradării, după începutul slab de campionat. Echipa lui Bergodi poate bifa al treilea succes în patru etape, dacă o învinge pe Farul.

De cealaltă parte, Farul este pe locul 7 înaintea meciului cu Sepsi, dar poate urca din nou pe poziție de play-off în cazul unei victorii. Echipa lui Gică Hagi vine după un succes în runda precedentă, 2-0 cu Rapid.

Ce a spus Cristiano Bergodi înainte de Sepsi – Farul

Ce a spus Gigă Hagi înainte de Sepsi – Farul

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și