Închide meniul
Foto

Fiica de 24 de ani a lui Ion Țiriac este de o frumusețe răpitoare. Cu ce se ocupă Ioana

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2021, 9:19

Reclamă
Fiica de 24 de ani a lui Ion Țiriac este de o frumusețe răpitoare. Cu ce se ocupă Ioana

Fiica de 24 de ani a lui Ion Țiriac este de o frumusețe răpitoare

Instagram Ioana Țiriac

Ea postează des fotografii incendiare de la Miami, acolo unde studiază jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad, mama ei și marea iubire a lui Țiriac. Mama ei a fost iubita fostului mare jucător de tenis în perioada 1994-2001.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

18.000 de urmăritori are Ioana Ţiriac pe Instagram. Aceştia au avut o mare surpriză în momentul în care au văzut ultima imagine făcută public ă de fiica miliardarului român.

Ioana Natalia Țiriac are și un frate vitreg

Sophie Ayad (51 de ani) şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie, care lucra pentru revista Bunte, era cu aproape 31 de ani mai tânără decât Ţiriac. Cei doi au împreună doi copii, pe Karim şi pe Ioana Natalia.

Ioana Ţiriac a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum urmează cursurile unei Universități de Jurnalism de peste Ocean. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare şi cei care o cunosc spun că modestia este o altă calitate a sa, în ciuda statutului de copil de „bani gata”.

Ioana mai are şi un frate vitreg, cu care se înţelege excelent. Este vorba de Ion Ion Ţiriac, fiul pe care miliardarul român în are din relaţia cu Mikette von Issenberg.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
Vezi toate știrile
Citește și