Închide meniul

Ianis Stoica, vedetă în presa din Marea Britanie! Ce scriu englezii de interesul lui Arsenal pentru „Mbappe de România!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2021, 9:51

Reclamă
Ianis Stoica, vedetă în presa din Marea Britanie! Ce scriu englezii de interesul lui Arsenal pentru „Mbappe de România!

Ianis Stoica ar fi primit o ofertă de la Arsenal

Colaj Hepta

Englezii neagă însă interesul celor de la Arsenal pentru „Mbappe de România” și susțin că Gigi Becali vrea doar să crească prețul lui Ianis Stoica. Patronul de la FCSB a anunțat că vrea 10 milioane de euro și 20% dintr-un viitor transfer al tânărului jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ceea ce privește interesul lui Arsenal, nu există niciun semnal că gruparea de pe Emirates Stadium și l-ar dori pe jucătorul de 19 ani„, notează cei de la goal.com.

Jurnaliștii englezi i-au analizat evoluția lui Ianis Stoica și au ajuns la concluzia că acesta a marcat o dată la fiecare 72 de minute jucate pentru FCSB.

19 ani are Ianis Stoica, fiind cotat la 450.000 de euro de transfermarkt.com.

Gigi Becali a anunțat că Ianis Stoica e dorit de Arsenal

Becali susține că oferta celor de la Arsenal este reală, dar el a solicitat o sumă de transfer mai mare.

Reclamă

Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (n.r. oferta) pe Ianis Stoica. (Reporter: De la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r dintr-un viitor transfer)„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și