Închide meniul
Foto

Cum arată soacra lui Adrian Mutu, care e doar cu 9 ani mai mare decât „Briliantul”! Mama Sandrei Bachici întoarce toate privirile. „Am multă grijă de mine!”

Antena Sport Publicat: 16 decembrie 2021, 17:40

Reclamă
Cum arată soacra lui Adrian Mutu, care e doar cu 9 ani mai mare decât „Briliantul”! Mama Sandrei Bachici întoarce toate privirile. „Am multă grijă de mine!”

Mariana Bachici arată incredibil la 51 de ani

Facebook Mariana Bachici

Mariana Bachici, la 51 de ani, încă mai întoarce privirile bărbaților. Deși a devenit deja bunică, femeia reușește să-și păstreze aspectul tineresc, fără vreo operație estetică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată soacra lui Adrian Mutu la 51 de ani

Mariana Bachici a dezvăluit că reușește să rămână în formă datorită alimentației sănătoase. Femeia face și masaje care o ajută să se relaxeze. Dar cheia succesului Marianei Bachici rămâne familia!

„Am multă grijă de mine, fac masaje multe, mănânc sănătos. Sunt fericită și liniștită acum pentru că sunt lângă ce iubesc cel mai mult pe lumea asta: copiii,nepoțelul, ginerele, cuscrii, într-un cuvant, familia!”, a spus Mariana Bachici, potrivit click.ro.

Adrian Mutu e într-o relație cu Sandra Bachici din 2015. Cei doi au împreună un băiețel, Tiago, în vârstă de 4 ani.

„Briliantul” mai are alți trei copii din alte căsnicii. e. Cel mai mare dintre copiii fostului fotbalist este Mario (19 ani), din relația cu Alexandra Dinu, de care Mutu a divorțat în 2003.

Reclamă

Apoi, „Briliantul” a fost căsătorit cu Consuelo, de origine din Republica Dominicană, în perioada 2005-2013. Consuelo i-a dăruit lui Mutu cele două fete, pe Maya și Adriana.

Adrian Mutu, relație specială cu Sandra Bachici

Mutu a dezvăluit că a remarcat-o pe actuala sa soție încă de pe vremea când ea era minoră, când participa la Miss România.

Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani, și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!» Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani. Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos”, a povestit Adrian Mutu, la podcastul lui Cătălin Măruţă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și