Închide meniul

Gigi Becali nu știe ce să mai facă pentru a o opri pe CFR Cluj. „Este extraordinar de puternică”. Patronul lui FCSB a început să-și piardă speranța!

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 decembrie 2021, 17:09

Reclamă
Gigi Becali nu știe ce să mai facă pentru a o opri pe CFR Cluj. „Este extraordinar de puternică. Patronul lui FCSB a început să-și piardă speranța!

Adrian Porumboiu, atac la Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

FCSB a rămas la opt puncte în spatele campioanei en-titre, iar patronul roș-albaștrilor începe să își piardă speranța că o mai poate ajunge din urmă pe gruparea din Gruia. Nici măcar înjumătățirea punctelor, în play-off, nu îl ajută să fie mai optimist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali se teme că CFR Cluj va câștiga un nou titlu în Liga 1

Păi ce, CFR nu joacă fotbal? E impresia voastră. Eu am altă părere despre CFR, nu e nicio vrăjeală. Eu spun din intuiție. Mie mi-e frică de adversar când are posesia, dar despre CFR spun doar atât – e o echipă care controlează jocurile și chiar dacă adversarul are posesia, tot ea controlează jocul.

Fazele de poartă le are ea, tot ea e periculoasă. La ei nu e nevoie să controleze jocul. Nu vezi că noi am câștigat 12 meciuri la rând și nu putem să-i ajungem? Ce înseamnă? Că ne luptăm cu un adversar extraordinar de puternic„, a declarat Gigi Becali la sport.ro.

FCSB tocmai a învins-o cu 3-1 pe Rapid. A fost egalitate până în minutul 90+3, când Florin Tănase a marcat din penalty. Ianis Stoica a înscris la ultima fază (90+6). Jucătorii lui Toni Petrea au câștigat in extremis și în Bănie, 3-2 cu Universitatea Craiova. Cordea a înscris în minutul 90+1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și