Închide meniul

OFICIAL | Christian Eriksen şi-a reziliat contractul cu Inter Milano! Mesajul transmis de italieni pentru superstarul danez

Dragoș Vasile Publicat: 17 decembrie 2021, 18:28

Reclamă
OFICIAL | Christian Eriksen şi-a reziliat contractul cu Inter Milano! Mesajul transmis de italieni pentru superstarul danez

Christian Eriksen şi-a reziliat contractul cu Inter Milano

Profimedia

Christian Eriksen şi-a reziliat contractul cu Inter Milano

Eriksen poate semna acum cu altă echipă, deoarece nu poate evolua în Italia. Motivul? După problema suferită la EURO 2020 i s-a implantat un defibrilator subcutanat pentru reglarea ritmului cardiac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, la 12 iunie, la meciul Danemarcei cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la EURO. El juca la Inter din 2020 şi avea contract pe patru sezoane.

„Inter Milano confirmă înțelegerea de a încheia contractul cu Christian Eriksen de comun acord. Clubul și întreaga formație Nerazzurri îi urează lui Christian tot binele din lume”, a anunţat Inter.

Christian Eriksen, propus pentru Balonul de Aur 2021

Balonul de Aur 2021. Dani Alves a făcut o propunere incredibilă cu câteva ore înainte să se afle câştigătorul Balonului de Aur. Fundaşul brazilian spune că i-ar acorda trofeul lui Christian Eriksen.

Reclamă

„Eriksen merită Balonul de Aur, pentru tot ceea ce a pățit. Ar fi un mesaj puternic transmis de tot fotbalul mondial, oamenii ar fi mai sensibili. Messi e cel mai bun, așa a fost în ultimii 20 de ani, dar ar fi frumos pentru toată lumea dacă Eriksen ar câștiga”, a spus Alves pentru footballitalia.net.

Eriksen nu s-a aflat pe lista celor 30 de jucători nominalizaţi la Balonul de Aur 2021.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și