Închide meniul
Foto

Dosar penal pentru Laurențiu Reghecampf și amanta Corina Caciuc. Lovitura anunțată de Anamaria Prodan, chiar de ziua ei. „Stop joc!”

Antena Sport Publicat: 17 decembrie 2021, 18:30

Reclamă
Dosar penal pentru Laurențiu Reghecampf și amanta Corina Caciuc. Lovitura anunțată de Anamaria Prodan, chiar de ziua ei. „Stop joc!”

Anamaria Prodan, asaltată cu declarații de dragoste. Vedeta a implicat copiii într-o aroganță colosală pentru Laurențiu Reghecampf și amanta Corina Caciuc

Instagram Anamaria Prodan

De ziua ei, Anamaria Prodan a lăsat de înțeles că a primit cel mai frumos cadou chiar de la avocatul ei. Acesta i-a trimis o înștiințare pe care a primit-o de la Parchet. A fost întocmit un dosar penal ca urmare a celor două plângeri făcute de agentul de jucători. Aceasta a acuzat că i-au dispărut banii din cont, dar și că din cauza soțului ei au apărut în spațiu public mai multe poze în care apare nud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, anunț teribil. Dosar penal pentru Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

STOP JOC! Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de “bărbatul perfect, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea … aia de nu ne place nouă, “celebrul” LAURENȚIU REGHECAMPF și cine este responsabil de violarea vieții private ale subsemnatei, ANAMARIA PRODAN, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta! Cu deosebit respect, a dvs ANAMARIA PRODAN ( THE ONLY ONE)„, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Urmare a plângerii dumneavoastră, înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea sub numărul de mai sus la data de 15.12.2021, vă comunicăm faptul că a fost constituit dosarul penal, acesta fiind transmis către Poliția Stațiunii Snagov în vederea efectuării de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 228 Cod penal raportat la art. 231 alin. 1 Cod Penal„, se anunță în înștiințarea primită de Anamaria Prodan de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Reclamă

Anamaria Prodan a mai depus o plângere penală împotriva rivalei Corina Caciuc

Agentul FIFA i-a făcut plângere penală amantei antrenorului, Corina Caciuc, iar motivul este unul incredibil.

Conform click.ro, Prodan a făcut plângere penală după ce femeia pentru care Reghe a lăsat-o a fost surprinsă cu geanta de firmă a Anamariei la braţ.

Sursa citată anunţă că amanta lui Reghecampf va fi chemată în faţa judecătorilor pentru a face dovada bunurilor pe care a pus mâna, aici fiind vorba şi de pantofi sau bijuterii de valoare.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf divorţează după 13 ani de căsnicie. Antrenorul are o nouă iubită, Corina Caciuc, cu care s-a şi mutat deja împreună. Mai mult, urmează să devină părinţi. Tânăra este însărcinată şi urmează să îi dăruiască acestuia un băieţel la finalul lunii mai a anului viitor. Se pare că cei doi se vor căsători imediat după ce se va pronunţa divorţul de Anamaria Prodan.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și