Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan l-a umilit public pe Laurențiu Reghecampf. L-a lovit acolo unde îl doare cel mai tare. Nu e vorba de amanta Corina Caciuc

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2021, 10:49

Reclamă
Anamaria Prodan l-a umilit public pe Laurențiu Reghecampf. L-a lovit acolo unde îl doare cel mai tare. Nu e vorba de amanta Corina Caciuc

Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

De data aceasta, Prodan a ales să îl lovească la un punct sensibil pe Reghecampf. Și anume la situația grea în care se află în cariera de antrenor. Oltenii au 7 etape consecutive fără victorie și nu mai luptă la titlu, ci pentru play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal uriaș

De cealaltă parte, Prodan investește la Academica Cliceni și consideră că Reghecampf nu va mai apuca meciul direct dintre ilfoveni și olteni, programat în etapa a 27-a.

”Când s-a lăsat de fotbal domnul Laurențiu Reghecampf?.. Ce păcat că nu mai apuc să îl bat în meciul direct”, a scris Anamaria Prodan, pe contul oficial de Instagram.

Dosar penal pentru Laurențiu Reghecampf și amanta Corina Caciuc

Anamaria Prodan a împlinit 49 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai. Românca s-a distrat la maximum și a postat imagini spectaculoase pe rețelele sociale. Aflată în plin proces de divorț, vedeta a sărbătorit, cu șampanie, alături de prietenii apropiați. A reușit chiar și să se răzbune pe Laurențiu Reghecampf și pe amanta lui, Corina Caciuc.

De ziua ei, Anamaria Prodan a lăsat de înțeles că a primit cel mai frumos cadou chiar de la avocatul ei. Acesta i-a trimis o înștiințare pe care a primit-o de la Parchet. A fost întocmit un dosar penal ca urmare a celor două plângeri făcute de agentul de jucători. Aceasta a acuzat că i-au dispărut banii din cont, dar și că din cauza soțului ei au apărut în spațiu public mai multe poze în care apare nud.

Reclamă

„STOP JOC! Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de “bărbatul perfect, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea … aia de nu ne place nouă, “celebrul” LAURENȚIU REGHECAMPF și cine este responsabil de violarea vieții private ale subsemnatei, ANAMARIA PRODAN, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta! Cu deosebit respect, a dvs ANAMARIA PRODAN ( THE ONLY ONE)„, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și