Închide meniul
Foto

Cristi Borcea a fost dat de gol! Ce planuri secrete ar avea milionarul: „A fost o ceva de moment”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 decembrie 2021, 20:06

Reclamă
Cristi Borcea a fost dat de gol! Ce planuri secrete ar avea milionarul: „A fost o ceva de moment”

Copiii lui Cristi Borcea calcă pe urmele milionarului

Cristi Borcea este fostul patron al lui Dinamo / Mediafax Foto / Liviu Adascalitei via Hepta

Cristi Borcea a ajuns în spatele gratiilor din cauza fotbalului, dar tot acest domeniu îl atrage cel mai mult. Milionarul tocmai a fost dat de gol de către unul dintre apropiaţii săi care a dezvăluit o discuţie cu fostul şef al celor de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a fost dat de gol

Cristi Borcea s-a interesat de o echipă nou-apărută în liga a doua. După ce Gică Hagi a preluat numele Farul şi l-a propulsat în Liga 1, în locul Viitorului, a rămas un loc liber în liga a doua. Acesta a fost luat de către Unirea Constanţa. Mai exact, de către Nuredin Beinur. Acesta este un apropiat al lui Cristi Borcea. Ultimul chiar s-a interesat de acest proiect. „Astă vară mă întreba (n.r. – Cristi Borcea) ce caut în fotbal. I-am zis că vreau să fiu un sprijin pentru nepotul meu (n.r. – Nuredin Altay) la Unirea Constanţa, mai ales că-i place fenomenul. A fost o chestie de moment preluarea acestei echipe, la o masă cu Marica şi Zicu. Am decis pe loc să iau clubul pentru Mangalia, mai ales că acolo se face un stadion cochet, am jucat şi eu în tinereţe la Callatis.

Punem pe picioare un proiect frumos, sper să avem sprijin şi de la Primărie, de la Consiliul Local, de la nişte sponsori. N-am avut încă timp să-i schimbăm denumirea, dar, din sezonul următor, va fi echipa Mangaliei. Obiectivul e să rămânem deocamdată doi-trei ani în liga secundă şi apoi să facem pasul spre prima divizie”, a declarat Nuredin Beinur, conform playsport.ro.

Milionarul a învârtit femeile pe degete

Cristi Borcea a fost un adevărat cuceritor de-a lungul anilor. Milionarul se află deja la a treia căsătorie, după ce le-a părăsit pe Mihaela Borcea şi pe Alina Vidican. Se iubeşte de ani buni cu Alina Vidican şi speră ca aceasta să îi dăruiască şi al 10-lea copil.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris Vezi toate știrile
Citește și