Închide meniul

Marius Şumudică, mişcare importantă! Ce a făcut românul după ce a ameninţat cu demisia de la Malatya: „Munca aduce rezultate”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 decembrie 2021, 10:48

Reclamă
Marius Şumudică, mişcare importantă! Ce a făcut românul după ce a ameninţat cu demisia de la Malatya: „Munca aduce rezultate

Marius Șumudică a câștigat doar două meciuri la Yeni Malatyaspor în campionat

Futbol Arena

Marius Şumudică nu trece prin clipe deloc plăcute în Turcia, la Yeni Malatyaspor. Antrenorul român nu are rezultate deloc. A ajuns la şapte meciuri consecutive fără victorie după înfrângerea cu Rizespor, 0-1. După ce a ameninţat cu demisia acum două runde, acum Şumudică pare că a revenit la sentimente mai bune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, mişcare importantă

Marius Şumudică ar fi avut o discuţie lămuritoare cu cei din conducerea clubului Yeni Malatayspor în urma căreia ar fi decis că trebuie să rămână şi să salveze echipa de la retrogradare. Fanii i-au cerut demisia în stradă, dar acum Şumudică încearcă o apropiere faţă de aceştia. Şi-a deschis un cont de TTwitter și a transmis două mesaje importante. „Bună ziua. Iubesc și respect fanii fotbalului, jucătorii și presa. Pentru a putea ține legătura mai ușor, pentru a vă arăta pasiunea și aprecierea mea, am decis să îmi fac acest cont. Pregătim meciul de joi cu Kayserispor. Munca aduce rezultate. Suntem motivați și vrem să-i facem pe oameni fericiți. Noapte bună tuturor!”, a fost primul mesaj al antrenorului român.

Şumudică nu s-a oprit însă aici. În această dimineaţă a mai transmis un al doilea mesaj. „Salutare tuturor! Bine ați venit pe contul meu de Twitter. Vreau să profit de această șansă pentru a avea o relație mai strânsă cu fanii fotbalului din jurul lumii. Alături de jucătorii și staff-ul meu, luptăm pentru un rezultat bun contra lui Kayseri. Mulțumesc pentru susținerea voastră! Sper să vă facem fericiți mâine. Toate cele bune!”, a mai spus antrenor român.

Yeni Malatyaspor a acumulat doar 14 puncte după primele 17 etape din Superlig și e penutima în Turcia. Mai mult, echipa românului are meci greu şi etapa viitoare, pe propriul teren cu Kayserispor, joi, de la ora 16:00.

 

Reclamă

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și