Închide meniul

„Aduceam cu mine cerșetori pe care îi găseam pe stradă!” Gestul uriaș pe care l-a făcut Bănel Nicoliță: „Se uitau strâmb la mine!”

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2021, 9:07

Reclamă
„Aduceam cu mine cerșetori pe care îi găseam pe stradă! Gestul uriaș pe care l-a făcut Bănel Nicoliță: „Se uitau strâmb la mine!

Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan

Bănel Nicoliță, alături de mama lui / Captură Youtube

„Când eram la FCSB și mai veneam acasă, în Brăila, mergeam la restaurant și aduceam cu mine la masă cerșetori pe care-i găseam pe stradă. Îi luam să mănânce și ei ceva. Mai ziceți-mi un jucător care a făcut așa ceva! Zero! Cerșetorul e și el om.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trăiește de azi pe mâine, mirosea urât, se mai uitau strâmb prietenii alături de care eram, dar nu mă interesa. Mă puneam în locul lui, că și eu am fost sărac și știu ce dură e viața!”, a spus Bănel Nicoliță pentru playsport.ro.

Drama teribilă prin care a trecut Bănel Nicoliţă: „Mă simțeam ca ultimul om de pe pământ”

Bănel Nicoliţă a trecut prin clipe cumplite în ultimele luni. A divorţat de soţie şi a plecat la muncă în America. S-a spus că acest pierduse toată averea de pe vremea când era fotbalist şi că a fugit din ţară de teama interlopilor cărora le datora importante sume de bani.

Bănel Nicoliţă a avut probleme în ultimul timp. Divorţul de soţie a lăsat urme adânci în psihicul fostului jucător de la FCSB sau St. Etienne. Acum, Nicoliţă s-a decis să vorbească despre drama pe care a trăit-o.

Bănel Nicoliţă nu confirmă faptul că ar fi fost hăituit de interlopi din cauza unor datorii pe care le-a acumulat, dar recunoaşte că a fost afectat de problemele pe care le-a întâmpinat în ultimul timp. Recunoaşte că a pierdut sume importante de bani cu proiectul de la Făurei.

Reclamă

„S-au scris multe chestii care m-au deranjat. Parcă eram cel mai mare criminal! Știți bine că mi-am asumat dintotdeauna fiecare gest, am oferit explicații chiar și când a fost vorba despre familia mea. Am trecut printr-un divorț, sunt și copiii la mijloc, am băgat mulți bani în echipa de la Făurei și, la un moment dat, am simțit nevoia unei schimbări. M-a sunat un prieten din State, unde am stat vreo două-trei luni. Am traversat cea mai grea perioadă din viața mea, cu multe nereușite în plan personal și sportiv, m-au afectat mult, dar acum sunt mai OK. Am plecat de jos, știu ce înseamnă să-ți fie greu, dar mă simt un om foarte puternic. Doar Cel de Sus mă poate dărâma!”, a dezvăluit fotbalistul, conform playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și