Închide meniul

Ce a putut să facă Gigi Becali cu primii bani pe care i-a câştigat! Dezvăluire absolut incredibilă a milionarului: „Nu aveam unde să-i bag”

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2021, 17:53

Reclamă
Ce a putut să facă Gigi Becali cu primii bani pe care i-a câştigat! Dezvăluire absolut incredibilă a milionarului: „Nu aveam unde să-i bag

Gigi Becali se judecă cu polițiștii pentru a nu-i fi suspendat permisul de conducere

g4media.ro

Gigi Becali a dezvăluit că a moștenit o sumă importantă de la tatăl lui, care se ocupa cu vânzarea produselor lactate de la oi. Latifundiarul din Pipera și-a rotunjit conturile prin afaceri cu haine din Turcia, imediat după Revoluția din 1989.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a făcut Gigi Becali cu primul milion de euro câștigat

Omul de afaceri a povestit că a ajuns să facă atât de mulți bani încât nu avea unde să-i pună. Gigi Becali s-a gândit atunci să-i țină în curte, acoperiți cu un celofan, ca să nu plouă pe ei.

Banii i-a câştigat tata din vânzarea produselor lactate, a mieilor şi oilor. Când toată lumea se ducea la turci să ia două-trei perechi de blugi, eu aduceam cu tirurile. Îi băgam direct în angrouri, iar banii îi primeam pe loc. Nu mă interesa pe mine dacă se vindeau sau cât timp le trebuia pentru a scăpa de marfă. Aduceam şi zece tiruri de blugi pe săptămână. Banii îi rulam în fiecare zi”.

„Pentru că nu aveam unde să bag toţi banii, i-am descărcat în curte. Apoi m-am dus în casă, am luat o folie de celofan şi i-am acoperit, pentru că îmi era teamă să nu plouă peste noapte şi să-i ude. Cred că în total, transformaţi în valută, era acolo un milion de dolari”, a spus Gigi Becali, potrivit libertatea.ro.

Gigi Becali, cel mai bogat patron din fotbalul românesc

Revista Capital a publicat topul anual ai celor mai bogați 300 de români. În această ierarhie se regăsesc mai multe nume din sport, printre care Gigi Becali, patronul FCSB, Gică Hagi, finanțatorul de la Farul Constanța sau Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev. Și Anamaria Prodan, care investește la Academica Clinceni, se află în top.

Reclamă

Pe ce loc sunt numele importante din sportul românesc în top 300 ai celor mai bogați români:

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și