Închide meniul
Foto

„Te iubesc!” Anamaria Prodan a uitat de Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina Caciuc. Cadoul primit la Dubai de soţia lui Reghe

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2021, 15:12 / Actualizat: 27 decembrie 2021, 16:20

Reclamă
„Te iubesc!” Anamaria Prodan a uitat de Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina Caciuc. Cadoul primit la Dubai de soţia lui Reghe

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în scandal de divorţ

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor avea prima înfăţişare la divorţ pe 7 februarie. Bărbatul a decis să divorţeze de soţia sa pentru a continua relaţia cu Corina Caciuc, cea care îi este amantă de mai mult timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a avut parte de o surpriză plăcută în Dubai, acolo unde soția lui Laurențiu Reghecampf va petrece Anul Nou. Anamaria Prodan a primit un superb buchet de trandafiri în Dubai şi un bileţel pe care s-a putut citi doar finalul. „Te iubesc„, este mesajul primit de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a primit un buchet de trandafiri în Dubai

Anamaria Prodan vrea să îşi refacă viaţa

Anamaria Prodan anunță că e pregătită se înceapă o nouă viață, după ce Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de vedetă. Antrenorul Universității Craiova se află, deja, în altă relație.

Anamaria Prodan anunță că nu va sta mult timp singură și spune că viitorul soț trebuie să îndeplinească niște condiții esențiale.

Reclamă

”Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și