Închide meniul

„M-a dus o săptămână la Monte Carlo!” Gestul uriaș făcut de Ion Țiriac, înainte să îi ofere 10 milioane de euro unei vedete care trăia o dramă: „Imediat îi dau”

Antena Sport Publicat: 28 decembrie 2021, 22:11

Reclamă
„M-a dus o săptămână la Monte Carlo! Gestul uriaș făcut de Ion Țiriac, înainte să îi ofere 10 milioane de euro unei vedete care trăia o dramă: „Imediat îi dau

Cum arată Sophie Ayad, fosta iubită a lui Ion Țiriac, la 52 de ani

Hepta

Boris Becker, aflat sub aripa lui Ion Țiriac, a reușit să câștige Wimbledon la doar 17 ani. În acel moment, miliardarul român l-a luat pe învățăcelul său și l-a dus într-o vacanță la Monte Carlo, unde i-a făcut previziuni pentru restul vieții!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac, gesturi uriașe pentru Boris Becker

„Ion Țiriac m-a dus la Monte Carlo o săptămână după ce am câștigat Wimbledon și mi-a explicat ce s-a întâmplat de fapt și cum va fi restul vieții mele! I-am spus: ‘Ioane, te ascult foarte bine, dar nu te cred deocamdată!’.

Bineînțeles că avea dreptate pentru că avea mult mai multă experiență decât mine pe atunci. El a fost întotdeauna protectorul meu și încă îl consider pe Ion ca fiind un membru al familiei mele. M-aș fi pierdut fără acest mediu pe care el mi l-a creat”, a povestit Boris Becker, în urmă cu ceva timp, pentru Eurosport Germania.

Boris Becker are, în total, 6 trofee de Grand Slam: două la Australian Open, 3 la Wimbledon şi unul la US Open. Germanul a lucrat alături de Ion Țiriac din 1984 până în 1993.

Ion Țiriac l-a salvat pe Boris Becker de la o adevărată dramă

Fostul mare campion german, Boris Becker, a trecut printr-o adevărată dramă, dar Ion Ţiriac ar putea să-i sară oricând în ajutor. Acesta a rămas, în urmă cu ceva timp, fără o parte dintre trofeele câștigate în carieră. I-au fost confiscate şi scoase la licitaţie. În 2017, Boris Becker a fost declarat falimentar de o instanță din Londra. Conform presei germane, Becker ar fi avut la momentul respectiv datorii în valoare de 61 de milioane de euro.

Reclamă

Acasă nu am fost niciodată o vedetă de talie mondială, câștigător de Wimbledon sau orice altceva. Am fost întotdeauna fiul și, mai presus de toate, fiul cel mic. Aceasta a fost statutul meu. Și acum, mama mea, în vârstă de 83 de ani, mă vede în continuare la fel”, a mai spus Boris Becker.

Ion Ţiriac a declarat că îi va sări în ajutor oricând lui Boris Becker. „Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”, spunea Ion Țiriac, potrivit publicației germane Focus, în 2018.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și