Închide meniul

La Liga, lovită din plin de COVID-19! Granzii Real Madrid și FC Barcelona au mari probleme de lot. Ce vedete au fost infectate

Dragoș Vasile Publicat: 29 decembrie 2021, 18:32

Reclamă
La Liga, lovită din plin de COVID-19! Granzii Real Madrid și FC Barcelona au mari probleme de lot. Ce vedete au fost infectate

La Liga, lovită din plin de COVID-19

Profimedia

La Liga, lovită din plin de COVID-19

Jucătorii Thibaut Courtois, Federico Valverde, Eduardo Camavinga şi Vinicius Junior de la Real Madrid şi Ousmane Dembele, Samuel Umiti şi Gavi de la FC Barcelona au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, au anunţat, miercuri, cele două cluburi, potrivit news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Real Madrid anunţă că jucătorii noştri Courtois, Valverde, Camavinga şi Vinicius Jr. au fost testaţi pozitiv cu COVID-19”, este anunţul de pe site-ul realmadrid.com.

Şi FC Barcelona a făcut un anunţ scurt: “Jucătorii O. Dembele, Umtiti şi Gavi au fost testaţi pozitiv cu COVID-19 la testele PCR făcute echipei. Jucătorii se simt bine şi sunt în izolare. Clubul a informat autorităţile competente”.

Reclamă

Ce vedete din La Liga au fost infectate cu COVID-19

De la jumătatea lunii decembrie, la Real Madrid au mai fost găsiţi infectaţi cu coronavirus opt jucători, între care se numără Luka Modric, Gareth Bale şi David Alaba.

FC Barcelona a anunţat zilele trecute încă patru cazuri pozitive: Dani Alves, Clement Lenglet, Jordi Alba şi Alejandro Balde.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și