Închide meniul

Jelena Dokic şi-a speriat din nou fanii, la doi ani după ce susţinea că a fost aproape de sinucidere: „Am nevoie doar de ceva timp pentru a-mi vindeca și procesa durerea și traumele”

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2021, 18:31

Reclamă
Jelena Dokic şi-a speriat din nou fanii, la doi ani după ce susţinea că a fost aproape de sinucidere: „Am nevoie doar de ceva timp pentru a-mi vindeca și procesa durerea și traumele

Jelena Dokic şi-a speriat din nou fanii, la doi ani după ce susţinea că a fost aproape de sinucidere

Profimediaimages

„Bună tuturor! Sunt sigură că ați observat că lipsesc de pe rețelele sociale de ceva vreme. Vă mulțumesc pentru toate mesajele de îngrijorare Apreciez foarte mult! Trec printr-o perioadă foarte grea chiar acum și am nevoie doar de ceva timp pentru a-mi vindeca și procesa durerea și traumele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Știu că mulți dintre voi mi-ați scris și nu am răspuns, dar să știți că văd mesajele voastre și le apreciez foarte mult, dar nu sunt într-o stare bună acum să vă răspund și să comunic cu voi toți, ca de obicei. Îmi pare rău pentru asta! Voi mai sta departe de rețelele sociale ceva timp”, e mesajul postat de Dokic, conform prosport.ro.

Jelena Dokic, probleme uriaşe din cauza tatălui ei

În 2019, Jelena Dokic susţinea că a fost foarte aproape de sinucidere din cauza tatălui ei, Damir, care a supus-o la violenţă timp de 13 ani.

„M-am luptat cu depresia 10 ani şi am fost aproape să mă sinucid după toate lucrurile pe care mi le-a făcut tatăl meu, abuzurile lui şi violenţa domestică la care am fost martoră.

Am încercat reconcilierea în trecut, dar nu mai văd motivul pentru a o face și acum. Cu timpul, mi-am dat seama că acest lucru nu se poate întâmpla. E timpul să merg înainte şi să nu-mi mai irosesc timpul pentru asta sau pentru un om de acest gen”, a spus Dokic, cu doi ani în urmă.

Reclamă

Dokic a adunat patru turnee câştigate în întreaga carieră. Cea mai mare performanţă reuşită la un turneu major a fost o semifinală la Wimbledon, la ediţia din 2020. Acolo, ea a fost învinsă de Lindsay Davenport (4-6, 2-6).

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și