Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, atac umilitor pentru Laurenţiu Reghecampf, în ultima zi a anului. Apariţie de 5 stele pentru vedetă

Antena Sport Publicat: 31 decembrie 2021, 17:32

Reclamă
Anamaria Prodan, atac umilitor pentru Laurenţiu Reghecampf, în ultima zi a anului. Apariţie de 5 stele pentru vedetă

Anamaria Prodan, atac umilitor pentru Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

„Sunteţi gata pentru 2022? Eu sunt, baby! Acest an va fi perfect. Promit! Fraierii dispar din viaţa mea”, a fost mesajul Anamariei Prodan, înainte de trecerea în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acuzaţii fără precedent pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Anamaria Prodan a scos la iveală detalii uluitoare despre Laurenţiu Reghecampf şi presupusa lui amantă, Corina Caciuc. Cei doi ar fi plănuit, o lungă perioadă de timp, să o lase fără avere pe vedetă. Acuzaţiile aduse de agentul de jucători sunt fără precedent.

Antrenorul Universităţii Craiova i-a cerut divorţul Anamariei Prodan, primul termen al procesului fiind programat pe 7 februarie. În ultimele luni scandalul de divorţ a căpătat proporţii uriaşe şi s-a lăsat cu plângeri penale. Impresarul a dezvăluit că s-a trezit fără niciun ban în contul comun pe care îl avea cu soţul ei.

„Reghe a lucrat cu amanta câțiva ani să pună planul de delapidare a familiei cap la cap. Acum trebuie sa dea înapoi tot ce a sustras. A venit timpul ca minciuna, hoția și nenorocirile să iasă la iveală. Cei 2 să fie scoși în față și arătați cu degetul„, a reacţionat Anamaria Prodan într-un interviu pentru spynews.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan divorţează de Laurenţiu Reghecampf

Suma totală care ar fi fost virată din conturile vedetei în cel al Corinei Caciuc este una uriaşă. Anamaria Prodan a lăsat de înţeles că este vorba de zeci de milioane de euro. Ea a reacţionat în momentul în care a aflat că se află pe locul 141 în Top 300 cei mai bogaţi români. Are o avere estimată la 60 de milioane de euro, dar asigură că ar fi avut peste 130 de milioane.

„141? Ahhh. Sunt locul 141 după ce mi-a fost sustrasă o mare parte din avere. Dar o să recuperez și o să fiu în top 50„, a declarat Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și