Închide meniul

Serie A, lovită de COVID-19! Juventus și Napoli, printre echipele afectate. Lista fotbaliștilor din Italia infectați

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 ianuarie 2022, 14:45

Serie A, lovită de COVID-19! Juventus și Napoli, printre echipele afectate. Lista fotbaliștilor din Italia infectați

Serie A, lovită de COVID-19

Profimedia

Serie A, lovită de COVID-19

Mai mulţi jucători de la Juventus Torino şi Napoli ratează meciul derby-ul de joi, din Serie A, după ce au fost infectaţi cu coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sezonul trecut, partida dintre cele două formaţii nu a avut loc după ce autorităţile din Napoli nu i-au permis echipei Napoli deplasarea la Torino pentru meciul din 4 octombrie 2020.

La început de 2022, Juventus îi are infectaţi cu COVID-19 pe Giorgio Chiellini, Arthur şi Carlo Pinsoglio.

De la Napoli, sunt infectaţi Victor Osimhen, Aljif Elmas şi Hirving Lozano. De asemenea, Kevin Malcuit şi Andrea Petagna sunt în autoizolare după ce au intrat în contact cu o persoană testată pozitiv.

Lista fotbaliștilor din Serie A infectați

Football Italia prezintă o listă a fotbaliştilor din Serie A testaţi pozitiv cu coronavirus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și