Închide meniul

Constantin Budescu, asaltat cu oferte! Nu a fost bun de FCSB, dar e pe placul lui CFR Cluj. Dan Petrescu îl doreşte pe „Magician”. Ce salariu cere Budescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2022, 22:56

Reclamă
Constantin Budescu, asaltat cu oferte! Nu a fost bun de FCSB, dar e pe placul lui CFR Cluj. Dan Petrescu îl doreşte pe „Magician. Ce salariu cere Budescu

Prima reacție de la FC Voluntari după ce s-a spus că l-ar fi transferat pe Constantin Budescu

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

La scurt timp după ce a fost convins de Gigi Becali să plece, Budescu a primit veşti excelente. Dan Petrescu şi Marius Şumudică s-ar fi interesat deja de internaţionalul român, anunţă prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj

Sunt totuşi probleme în ceea ce priveşte salariul pe care şi-l doreşte „Budi”. Acesta ar fi anunţat că îşi doreşte să primească cel puţin 20.000 de euro, fiind liber de contract. Neluţu Varga tocmai încearcă să scape de salariile mari, astfel că şansele ca Budescu să ajungă la campioana României s-au redus considerabil. Nici Şumudică nu are la dispoziţie un buget foarte mare la ultima clasată din Turcia, Malatyaspor.

Budescu are şi o ofertă din Liga 2 care îl tentează. Este aşteptat de „lupii galbeni” să vină la Petrolul pentru a ajuta echipa să promoveze. La Ploieşti şi-a început cariera şi de acolo şi-ar dori să se retragă din fotbal.

Gigi Becali, prima reacție după ce Constantin Budescu s-a despărțit de FCSB

Gigi Becali nu îl mai dorea pe Constantin Budescu la FCSB, motiv pentru care a ajuns la un acord comun pentru rezilierea contractului.

Patronul roș-albaștrilor i-a oferit mijlocașului 150.000 de euro pentru a se despărți de echipa sa. La semnarea contractului cu gruparea din Capitală, ”Budi” a primit 200.000 de euro.

Reclamă

Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și