Închide meniul

Constantin Budescu nu merge la Petrolul! Unde va juca după despărţirea de FCSB. „Am vorbit cu Budescu, nu a luat nicio decizie”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 ianuarie 2022, 10:26

Constantin Budescu nu merge la Petrolul! Unde va juca după despărţirea de FCSB. „Am vorbit cu Budescu, nu a luat nicio decizie

Constantin Budescu nu merge la Petrolul!

Hepta

„Am vorbit cu Budescu, nu a luat nicio decizie, dar înclină mai mult spre străinătate. Petrolul nu poate să-i satisfacă pretențiile financiare în acest moment. Poate la vară se va întoarce la Petrolul”, a spus Valeriu Răchită, citat de prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu îl vrea pe Constantin Budescu la CFR Cluj

Mijlocaşul de 32 de ani ar putea semna chiar cu liderul Ligii 1, CFR Cluj. „Magicianul” care are o cotă de 1.3 milioane de euro este pe placul lui Dan Petrescu.

La scurt timp după ce a fost convins de Gigi Becali să plece, Budescu a primit veşti excelente. Dan Petrescu şi Marius Şumudică s-ar fi interesat deja de internaţionalul român, anunţă prosport.ro.

Gigi Becali, prima reacție după ce Constantin Budescu s-a despărțit de FCSB

Gigi Becali nu îl mai dorea pe Constantin Budescu la FCSB, motiv pentru care a ajuns la un acord comun pentru rezilierea contractului. Patronul roș-albaștrilor i-a oferit mijlocașului 150.000 de euro pentru a se despărți de echipa sa. La semnarea contractului cu gruparea din Capitală, ”Budi” a primit 200.000 de euro.

”Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și