Închide meniul

Gigi Becali a anunţat strategia din 2022 de la FCSB! Gata cu transferurile! „Nu mai cumpăr niciun jucător! Nu ne interesează nimeni acum”

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2022, 15:48

Reclamă
Gigi Becali a anunţat strategia din 2022 de la FCSB! Gata cu transferurile! „Nu mai cumpăr niciun jucător! Nu ne interesează nimeni acum

Gigi Becali nu se teme înaintea meciului dintre FCSB şi FC Voluntari

Gigi Becali e categoric / Hepta

„Nu mai cumpăr niciun jucător! Nu ne interesează nimeni acum! Dacă vom lua campionatul, vom mai aduce, dar până atunci vom face economie”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şansele ca FCSB să ia titlul la finalul acestei stagiuni sunt însă mici. CFR are un avans de 10 puncte în faţa roş-albaştrilor, cu 9 etape rămase de disputat din sezonul regulat. Echipa lui Dan Petrescu pare că a scăpat din nou în câştigătoarea titlului.

Gigi Becali face economie după plecarea lui Constantin Budescu

Constantin Budescu a plecat de la FCSB. Atacantul de 32 de ani avea un salariu lunar de 20.000 de euro. În total, el a câştigat în 4 luni nu mai puţin de 230.000 de euro. Totuşi, prin plecarea sa, Becali a economisit bani.

220.000 de euro este suma pe care Becali a economisit-o, prin faptul că Budi nu şi-a mai dus contractul până la capăt. ”Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea. El mai avea încă un an jumate contract.

Păi, cum să nu semneze? Ia 150.000 de euro pentru patru luni”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată.

Reclamă

Gigi Becali l-a făcut praf pe Constantin Budescu după FCSB – Rapid 3-1

Gigi Becali l-a făcut praf pe Constantin Budescu după FCSB – Rapid 3-1. Patronul roș-albaștrilor s-a enervat pe mijlocaș după prestația sa de pe Arena Națională.

”Dacă ai dat o pasă de gol nu înseamnă că ți-ai făcut treabă. Nu mă interesează pe mine ce spun alții, eu spun ce cred eu. Dacă se supără cineva, e problema lor. Eu n-am diplomație! Eu spun ce văd!

Budescu nu este Budescu. El aseară nu a fost Budescu, a fost altceva. Când mingea e la tine și ție ți-o fură adversarul imediat, nu ai ce să mai faci. Trebuie să o cam termini cu fotbalul, atât spun”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și