Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, promisiune solemnă pentru amanta Corina Caciuc: „Nimic, niciodată, nu ne-ar mai putea despărți”. Anamaria Prodan, lovitură dură în plin scandal de divorţ!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 ianuarie 2022, 13:02

Laurenţiu Reghecampf, promisiune solemnă pentru amanta Corina Caciuc: „Nimic, niciodată, nu ne-ar mai putea despărți”. Anamaria Prodan, lovitură dură în plin scandal de divorţ!

Laurențiu Reghecampf îi făcea cadouri scumpe Anamariei Prodan și acum i le face Corinei Caciuc

Laurenţiu Reghecampf alături de Corina Caciuc și Anamaria Prodan Colaj Instagram

Cei doi au acceptat chiar să facă un pictorial împreună şi au oferit declaraţii total surprinzătoare. Reghecampf nu s-a ferit să transmită un mesaj cu trimitere directă către Anamaria Prodan, cea cu care este căsătorit de 13 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, declaraţie de dragoste pentru Corina Caciuc: „Avem maturitatea de a construi o relație pentru totdeauna”

Noi nu resimțim vreo schimbare majoră. Nu ne-am ascuns niciodată, așa încât nu am fi avut ce să ne asumăm. Nu am căutat o validare publică! Ni s-a părut de bun-simț să rămânem discreți. Nimic, niciodată, nu ne-ar mai putea despărți!

Amândoi avem maturitatea de a construi o relație pentru totdeauna. Ne dorim să asigurăm o familie liniștită copilașului nostru„, a precizat Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Tehnicianul de 46 de ani încearcă să divorţeze pentru a doua oară. A mai fost căsătorit şi cu Mariana Pfeiffer, cu care are un copil.

Ce spune Corina Caciuc despre eventuala nuntă cu Laurenţiu Reghecampf

Corina Caciuc a vorbit pentru prima oară despre o eventuală nuntă cu Laurenţiu Reghecampf, dar amanta care l-a despărţit pe Reghe de Anamaria Prodan recunoaşte că momentul nunţii nu e chiar aproape, prioritar fiind bebeluşul.

Reclamă

Deocamdată, prioritate are bebelușul nostru. Apoi, vom lua totul pas cu pas. Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu! Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a spus Corina Caciuc.

Anamaria Prodan a scos la iveală detalii uluitoare despre Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina Caciuc. Cei doi ar fi plănuit, o lungă perioadă de timp, să o lase fără avere pe vedetă. Acuzaţiile aduse de agentul de jucători sunt fără precedent.

În ultimele luni scandalul de divorţ a căpătat proporţii uriaşe şi s-a lăsat cu plângeri penale. Impresarul a dezvăluit că s-a trezit fără niciun ban în contul comun pe care îl avea cu soţul ei.

Reclamă 4 / 0/3

Reghe a lucrat cu amanta câțiva ani să pună planul de delapidare a familiei cap la cap. Acum trebuie sa dea înapoi tot ce a sustras. A venit timpul ca minciuna, hoția și nenorocirile să iasă la iveală. Cei 2 să fie scoși în față și arătați cu degetul„, a reacţionat Anamaria Prodan într-un interviu pentru spynews.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și