Închide meniul

COVID-19 loveşte din plin Serie A! 90 de jucători şi membri ai staff-urilor tehnice, testaţi pozitiv. Etapa a 20-a, în pericol!

Dragoș Vasile Publicat: 5 ianuarie 2022, 16:42

Reclamă
COVID-19 loveşte din plin Serie A! 90 de jucători şi membri ai staff-urilor tehnice, testaţi pozitiv. Etapa a 20-a, în pericol!

COVID-19 loveşte din plin Serie A

Profimedia

90 de jucători şi membri ai staff-urilor tehnice, testaţi pozitiv cu COVID-19

După Napoli, Juventus şi Salernitana, COVID-19 afectează şi echipele Udinese, Hellas Verona şi Torino. Potrivit Gazzetta dello Sport, 90 de jucători şi membri ai staff-urilor au fost testaţi pozitiv la revenirea din pauza de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singura echipă care nu a comunicat niciun caz pozitiv este Lazio Roma. Tuttosport anunţă că noi teste sunt aşteptate miercuri seară pentru a evalua mai clar situaţia echipelor.

Juventus și Napoli, printre echipele afectate de COVID-19

Serie A fost lovită din plin de COVID-19. Mai mulţi jucători au fost infectaţi, iar Juventus și Napoli sunt afectate chiar înaintea derby-ului de joi.

Mai mulţi jucători de la Juventus Torino şi Napoli ratează meciul derby-ul de joi, din Serie A, după ce au fost infectaţi cu coronavirus.

În sezonul trecut, partida dintre cele două formaţii nu a avut loc după ce autorităţile din Napoli nu i-au permis echipei Napoli deplasarea la Torino pentru meciul din 4 octombrie 2020.

Reclamă

La început de 2022, Juventus îi are infectaţi cu COVID-19 pe Giorgio Chiellini, Arthur şi Carlo Pinsoglio.

De la Napoli, sunt infectaţi Victor Osimhen, Aljif Elmas şi Hirving Lozano. De asemenea, Kevin Malcuit şi Andrea Petagna sunt în autoizolare după ce au intrat în contact cu o persoană testată pozitiv.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și