Închide meniul

Dennis Man, dorit de Galatasaray! Care este stadiul negocierilor dintre Parma şi echipa „Împăratului” Fatih Terim

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 ianuarie 2022, 18:27

Dennis Man, dorit de Galatasaray! Care este stadiul negocierilor dintre Parma şi echipa „Împăratului Fatih Terim

Dennis Man, dorit de Galatasaray

Profimedia

Dennis Man, dorit de Galatasaray

Dennis Man are şanse mari să plece de la Parma în această iarnă, iar Galatasaray este una dintre echipele interesate de internaţionalul român. Totuşi, italienii anunţă că negocierile s-au blocat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit parmalive.com, clauzele din posibilul transfer al lui Man au fost cele care au sistat negocierile. Parma îşi doreşte ca Galatasaray să îl transfere definitiv pe român, după ce acesta va fi împrumutat până la finalul sezonului. Italienii vor cel puţin 10 milioane de euro, iar şefii grupării „Cim Bom-Bom” consideră suma prea mare.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota lui Dennis Man este în scădere. Fostul atacant de la FCSB a ajuns să valoreze 8 milioane de euro.

În actualul sezon, internaționalul român a evoluat în 11 meciuri pentru Parma, reușind să înscrie 2 goluri.

Dennis Man este dorit şi în Serie A

Dennis Man nu se mai regăsește la Parma, iar Roberto D’Aversa, fostul său antrenor din sezonul trecut, îl vrea la Sampdoria sub formă de împrumut, anunță forzaparma.it.

Reclamă

Alb-albaștrii ocupă locul 15 în Serie A și are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. În lotul echipei se regăsește și Radu Drăgușin, fotbalist împrumutat de la Juventus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și