Închide meniul

„Poate să îl caute și Barcelona sau Real Madrid!” Gigi Becali a pus piciorul în prag. Ce planuri are cu una dintre „perlele” de la FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 ianuarie 2022, 17:02

„Poate să îl caute și Barcelona sau Real Madrid! Gigi Becali a pus piciorul în prag. Ce planuri are cu una dintre „perlele de la FCSB

Gigi Becali a pus piciorul în prag

Hepta

Gigi Becali a subliniat că Octavian Popescu e netransferabil. Patronul lui FCSB ar refuza până și oferte venite de la Barcelona ori Real Madrid. Becali vrea să-l mai țină pe Popescu în curtea sa mulți ani de acum înainte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, anunț categoric în privința lui Octavian Popescu

„Hai că nu vreau ca Tavi Popescu să o ia razna. Poate să îl caute și Barcelona sau Real Madrid. El este netransferabil. Nu o mai tot dați cu Slavia Praga că nu mă interesează nicio ofertă pentru el. Tavi trebuie să joace la noi și să ne ajute să câștigăm campionatul.

Am văzut că tot o dați că am primit oferte pentru Tavi. Nu! Nu se pune problema ca el să plece. Ați văzut cât a stat Dennis Man la noi? Nu o să îmi plece mie Tavi și cu Ianis Stoica la 19 ani. Ei trebuie să joace câțiva ani la noi”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Citește și:

Octavian Popescu, urmărit de Slavia Praga

Potrivit presei din Cehia, Slavia Praga a pus ochii pe Octavian Popescu. Jucătorul de la FCSB ar fi dorit la campioana Cehiei ca să-l înlocuiască tocmai pe Nicolae Stanciu.

Chiar dacă la FCSB joacă pe un post diferit de cel al lui Stanciu la Slavia, cehii sunt siguri că acesta s-ar descurca de minune şi în spatele vâfului, pe poziţia pe care internaţionalul român o întâlneşte cel mai des în Cehia

Reclamă

Slavia Praga este ultima echipă care a pus ochii pe „perla” lui Gigi Becali. Asta după ce finanţatorul roş-albaştrilor ar fi refuzat în trecut şi 13 milioane de euro pentru jucătorul cotat la 1.9 milioane de euro”, au scris cehii de la eFotbal.

1.9 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit transfermarkt.com. Patru goluri în 17 meciuri a marcat puștiul de 19 ani pentru FCSB în acest sezon al Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și