Închide meniul

Manchester United, aproape de lovitura iernii! Vedeta care ar putea fi plătită la nivelul lui Cristiano Ronaldo. Doar aşa nu va pleca

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 ianuarie 2022, 10:37

Reclamă
Manchester United, aproape de lovitura iernii! Vedeta care ar putea fi plătită la nivelul lui Cristiano Ronaldo. Doar aşa nu va pleca

Vedeta care va încasa acelaşi salariu ca Ronaldo

Profimedia

Paul Pogba ar putea avea un salariu aproape la fel de mare ca al lui Cristiano Ronaldo. Asta pentru că Manchester United nu ar vrea să-l piardă pe francezul care tocmai a intrat în ultimele 6 luni de contract cu formaţia de pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United, aproape de lovitura iernii!

Paul Pogba vrea să plece de la United, iar şefii fac orice pentru a-l întoarce din drum. Doar cu unul dintre cele mai mari salarii din Premier League Paul Pgba ar putea fi convins să nu plece. În acest moment, portughezul Cristiano Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, este cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League. United este dispusă să îi ofere lui Pogba un salariu de aproximativ 28,8 milioane de euro pe an, conform marca.com.

Dacă acceptă, francezul ar deveni al doilea cel mai bine plătit fotbalist din istoria campionatului englez. Deținătorul recordului, Ronaldo, încasează anual 30,8 milioane de euro pe „Teatrul Viselor”. Şefii lui United i-au făcut această ofertă chiar dacă Paul Pogba este accidentat și nu a mai jucat pentru diavoli de la începutul lui noiembrie, anul trecut.

Paul Pogba vrea să plece de doi ani de la United

În ultimii doi ani s-a tot discutat despre o eventuală plecare a lui Paul Pogba de la Manchester United, iar francezul a fost împins şi de impresarul său să facă această mutare. A spus-o la un moment dat și Mino Raiola. Acum, totul s-a schimbat, iar şefii lui Manchester United fac orice pentru a-l convinge pe francez să rămână pe Old Trafford, mai spune sursa citată.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și