Închide meniul

„E rupt de realitate!”. Un fost internaţional român dă de pământ cu Ladislau Boloni şi Răzvan Burleanu. „Trebuia adus un antrenor tânăr”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 ianuarie 2022, 15:12

Reclamă
„E rupt de realitate!. Un fost internaţional român dă de pământ cu Ladislau Boloni şi Răzvan Burleanu. „Trebuia adus un antrenor tânăr

Ladislau Boloni a negociat cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă

AS.ro

Gică Craioveanu a avut o reacţie tăioasă după ce a aflat că Boloni este pe punctul de a semna. Este convins că opţiunea aleasă de şefii fotbalului românesc nu este deloc una inspirată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Craioveanu: „Boloni e pierdut de realitatea fotbalului din România”

E pierdut de realitatea fotbalului din România. E părerea mea, nu vreau să mă cert cu nimeni. Trebuia un antrenor tânăr, care să continue ce a făcut Mirel, care a schimbat jocul echipei naționale. Echipa națională a jucat bine, un fotbal diferit față de ce se juca pe timpuri.

Eu am dubii, nu știu dacă e antrenorul ideal pentru echipa națională. Ok, are personalitate, e un fost jucător important, dar cred că la echipa națională trebuia să vină cineva care să știe exact ce înseamnă acum fotbalul românesc„, a declarat Gică Craioveanu la digisport.ro.

Preşedintele FRF i-ar fi propus un contract valabil o perioadă de doi ani şi un salariu anual de aproximativ 300.000 de euro. Acesta va fi prelungit automat dacă se obţine calificarea la turneul final.

Boloni a venit optimist în România. Uimit de numărul mare de jurnalişti care l-au aşteptat la aeroport, Boloni a făcut o mică glumă. Şi le-a transmis că nu are cadouri pentru toată lumea. Boloni i-a luat faţa lui Mutu şi e favorit să devină selecţioner.

Reclamă

V-am adus ceva cadouri, dar sunteţi atât de mulţi încât nu pot să dau la toată lumea„, a glumit Boloni cu jurnaliştii.

Ladislau Boloni a mai stat pe banca României în perioada 2000-2001, când a adunat 10 meciuri. Bilanțul său a fost unul pozitiv: șase victorii, o remiză și trei înfrângeri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și