Închide meniul
Foto

„Mare păcat ai făcut cu amanta ta”. Laurențiu Reghecampf, criticat după ce s-a afișat lângă nașul său și fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan

Antena Sport Publicat: 9 ianuarie 2022, 8:56 / Actualizat: 9 ianuarie 2022, 13:09

Reclamă
„Mare păcat ai făcut cu amanta ta”. Laurențiu Reghecampf, criticat după ce s-a afișat lângă nașul său și fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf îi făcea cadouri scumpe Anamariei Prodan și acum i le face Corinei Caciuc

Laurenţiu Reghecampf alături de Corina Caciuc și Anamaria Prodan Colaj Instagram

Reghecampf tocmai a postat o poză în care apare alături de puștiul pe care îl are cu actuala lui soție. S-a afișat cu Bebeto, cel despre care Anamaria Prodan spunea că este cel mai afectat de scandalul de divorț în care sunt implicați părinții săi. Prima înfățișare din proces este programată peste mai puțin de o lună, pe 7 februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, alături de Bebeto și Adi Mutu

Adi Mutu i-a fost naș lui Laurențiu Reghecampf la nunta cu Anamaria Prodan. „Briliantul” tocmai a împlinit 43 de ani și a fost felicitat de cel care i-a fost rival, în acest sezon din Liga 1, în perioada în care a antrenat-o pe FC U Craiova 1948.

La Mulți Ani Adi, La Mulți Ani Nașule, te iubim„, a fost mesajul care a însoțit imaginea în care Reghecampf apare lângă Adi Mutu și Bebeto.

Fanii tehnicianului din Bănie au apreciat postarea de pe contul de Instagram. Totuși, au apărut și comentarii critice.

Ce bine îți stă lângă băiatul tău. Mare păcat ai făcut cu amanta ta, de doi bani„, a fost o reacție care i-a adus aminte lui Reghecampf de perioada dificilă prin care trece.

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf, mesaj pentru Adi Mutu

Anamaria Prodan a lansat noi acuzaţii dure la adresa lui Reghecampf

Imaginea postată de Reghecampf pare a fi făcută cu mai mult timp în urmă. Cel puțin asta asigură Anamaria Prodan, care a asigură că soțul ei a ales să nu își mai vadă copiii.

El a decis să meargă pe drumul lui. Este decizia lui, noi o respectăm. Nu ne mai caută, nu mai are nicio legătură cu copiii. Probabil în ani își va da seama și va veni să-i vadă. Așa trebuia să se termine o căsnicie care a fost atât de frumoasă, cu niște condiții normale.

Este vorba de alegeri în viața, oamenii evoluează, alții involuează. Copiii mei au înțeles că tatăl lor a involuat și atunci trebuie să-l lăsăm pe drumul lui”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf, promisiune solemnă pentru amanta Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ales să facă un pictorial împreună şi au oferit declaraţii total surprinzătoare. Antrenorul nu s-a ferit să transmită un mesaj cu trimitere directă către Anamaria Prodan, cea cu care este căsătorit de 13 ani.

Noi nu resimțim vreo schimbare majoră. Nu ne-am ascuns niciodată, așa încât nu am fi avut ce să ne asumăm. Nu am căutat o validare publică! Ni s-a părut de bun-simț să rămânem discreți. Nimic, niciodată, nu ne-ar mai putea despărți!

Amândoi avem maturitatea de a construi o relație pentru totdeauna. Ne dorim să asigurăm o familie liniștită copilașului nostru„, a precizat Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş Vezi toate știrile
Citește și