Închide meniul

Reacţia incredibilă a fratelui lui Novak Djokovic! A decis să încheie conferinţa de presă după o întrebare care i-a pus familia în dificultate

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2022, 16:00

Reclamă
Reacţia incredibilă a fratelui lui Novak Djokovic! A decis să încheie conferinţa de presă după o întrebare care i-a pus familia în dificultate

Reacţia incredibilă a fratelui lui Novak Djokovic!

Captură Youtube

Totuşi, un moment incredibil a avut loc atunci când un reporter a întrebat despre apariţia în public a lui Nole, pe 17 decembrie, la o zi după ce ar fi fost depistat pozitiv cu Covid-19. Fratele acestuia nu a vrut să răspundă şi a încheiat conferinţa brusc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Această conferinţă este încheiată. Vă mulţumim pentru atenţie!”, au fost cuvintele lui Djordje, înainte ca reporterii sârbi să aplaude la scenă deschisă.

Novak Djokovic a revenit la antrenamente şi va juca la Australian Open 2022

Novak Djokovic a avut o primă reacţie după ce a câştigat procesul în faţa autorităţilor din Australia. El va putea evolua astfel la primul Grand Slam al anului, Australian Open.

„Sunt fericit şi recunoscător judecătorului care a întors decizia legată de anularea vizei mele. În pofida tuturor lucrurilor întâmplate, vreau să rămân aici şi să joc la Australian Open. Rămân concentrat pe asta.

Am zburat până aici să joc la unul dintre cele mai importante evenimente, în faţa unor fani uimitori. Nu pot spune mai mult decât „mulţumesc” celor care aţi fost alături de mine şi celor care m-au încurajat să fiu mai puternic”, a scris Djokovic, pe contul personal de Twitter.

Reclamă

Reacţia familiei lui Novak Djokovic după ce sârbul a aflat că poate juca la Australian Open 2022

Fratele lui Novak Djokovic, Djordje, a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut campionul sârb. „Nouă, ca familie, ne-a fost foarte greu, suntem foarte emotivi când vine vorba de fratele meu. E foarte dificil să îl aperi pe Novak și să nu ofensezi pe nimeni în același timp.

Luptăm pentru justiție și lege. Am făcut tot ce am putut pentru a respecta procedurile și pentru a arăta lumii că trebuie să îi oferim iubire lui Novak”, a spus Djordje.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și