Închide meniul
Foto

„Eram la bustul gol!”. Anamaria Prodan nu se ascunde și a vorbit despre perioada care a marcat-o: „Nu îți dădeai seama, eram băiat”

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2022, 9:00

Reclamă
„Eram la bustul gol!”. Anamaria Prodan nu se ascunde și a vorbit despre perioada care a marcat-o: „Nu îți dădeai seama, eram băiat”

Anamaria Prodan, dezvăluirea momentului

Colaj Instagram Anamaria Prodan

Anamaria a oferit detalii într-un podcast cu Natanticu şi Codin Maticiuc. A răspuns și întrebărilor despre alte momente care au marcat-o. Unul dintre acestea a avut loc atunci când avea 14 ani și juca fotbal la bustul gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, declarații surprinzătoare din tinerețea ei

Eu mică de înălțime, eram băiat, nu aveam nimic…nu sâni, nimic, nimic…băiat! Nu îți dădeai seama. Jucam fotbal în curtea școlii la bustul gol, ca să înțelegi. La 14 ani jucam fotbal la bustul gol„, a declarat Anamaria Prodan în podcast.

După ce s-a maturizat, fiica regretatei Ionela Prodan a ajuns chiar să pozeze în reviste pentru adulți. Din cauza unor imagini cu ea nud, apărute în spațiul public la finalul anului trecut, Anamaria Prodan a făcut plângere la poliție. Ea a și anunțat că s-a deschis un dosar penal pe numele lui Laurențiu Reghecampf.

STOP JOC! Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de “bărbatul perfect, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea … aia de nu ne place nouă, “celebrul” LAURENȚIU REGHECAMPF și cine este responsabil de violarea vieții private ale subsemnatei, ANAMARIA PRODAN, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta! Cu deosebit respect, a dvs ANAMARIA PRODAN ( THE ONLY ONE)„, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Urmare a plângerii dumneavoastră, înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea sub numărul de mai sus la data de 15.12.2021, vă comunicăm faptul că a fost constituit dosarul penal, acesta fiind transmis către Poliția Stațiunii Snagov în vederea efectuării de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 228 Cod penal raportat la art. 231 alin. 1 Cod Penal„, se anunță în înștiințarea primită de Anamaria Prodan de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Reclamă

Anamaria Prodan, un nou atac la Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Există un dosar penal deschis şi după ce, din conturile Anamariei Prodan, ar fi fost viraţi bani în cel al Corinei Caciuc. Agentul de jucători l-a atacat dur pe soţul ei şi a asigurat că îşi va găsi dreptatea în instanţă.

Anamaria Prodan susţine că Laurenţiu Reghecampf ar da bani la amante de 8 ani. „Ce e asta? El (n.r. Laurenţiu Reghecampf) de opt ani îi dădea ăleia bani, îi deschidea ăleia salon… păi ce fel de bărbat eşti, măi, nebunule?„, a dezvăluit Anamaria Prodan în acelaşi podcast. Interesant este că actuala amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc, are un salon de înfrumuseţare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și