Închide meniul

Salariul uriaș al lui Denis Alibec la CFR Cluj. Nici Gigi Becali nu aruncă așa cu banii la FCSB

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2022, 10:42

Reclamă
Salariul uriaș al lui Denis Alibec la CFR Cluj. Nici Gigi Becali nu aruncă așa cu banii la FCSB

Salariul uriaș al lui Denis Alibec la CFR Cluj

Hepta

Conform digisport.ro, atacantul de 31 de ani are un salariu total de 66.000 de euro pe lună, din care 35.000 de euro sunt plătiți de campioana României. Restul de 31.000 de euro provin de la clubul de care ține, Kayserispor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salariul uriaș pe care îl are Denis Alibec la CFR Cluj

Astfel, e foarte greu ca, în Liga 1, un club să îl ia pe Alibec de la Cluj, acolo unde Dan Petrescu a decis să nu îl ia în cantonamentul din Marbella, ruptura dintre cele două părți fiind evidentă. Niciun alt club nu are în acest moment în componență un jucător cu salariu de 35.000 de euro pe lună.

La FCSB, unde este cunoscut faptul că Gigi Becali își răsfață jucătorii, cel mai bine plătit este Florin Tănase, cu 30.000 de euro pe lună. El este urmat de Claudiu Keșeru, cu 25.000, și de Florinel Coman, cu 20.000 de euro pe lună.

Sursa citată anunță că Rapid s-a interesat de serviciile lui Alibec, pe care au vrut să îl convingă ținând cont de relațiile bune pe care acesta le are cu Săpunaru sau Niculae. Totuși, giuleștenii au renunțat rapid când au auzit ce salariu are internaționalul.

Denis Alibec nu mai are loc la CFR Cluj

„M-am întâlnit acum cu el, aici. I-am spus la mulţi ani. Nu vine sigur în cantonament. Nu se ştie dacă va pleca la altă echipă. Nu se ştie încă. Sigur nu vine în cantonament”, a anunţat Dan Petrescu, chiar pe 5 ianuarie, de ziua de naștere a jucătorului.

Reclamă

Nici Gigi Becali nu vrea să mai audă de Alibec. ”Ce să fac cu el? Alibec e jucător talentat. Dar nu o să mai permit vreodată să facă vreunul mofturi la FCSB. Nu-i mai las. Atunci l-am dat și am scăpat. Păi tu ce faci? Dai cu picioarele, te enervezi că ești schimbat? Alibec nu o să mai fie niciodată (n.r.- la FCSB)!

Nu zic că nu are valoare, dar e prea alintat. Ca om e un caracter frumos, dar în timpul jocului e prea copil, prea alintat, și eu nu permit așa ceva. Sau la antrenamente, mofturi. De-aia iei 20-25.000 de euro pe lună, ca să faci ce spune antrenorul.

Aia e obligația ta. Când ai semnat contractul, ai semnat contract de fotbalist, nu de titular sau să te antrenezi când îți place ție. N-am semnat așa ceva”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată, cu câteva zile în urmă.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec e cotat la 1.2 milioane de euro și are contract cu Kayserispor până în vara lui 2023. În cele 21 de meciuri disputate pentru CFR în acest sezon, el a marcat două goluri și a oferit și un assist.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş Vezi toate știrile
Citește și