Închide meniul
VIDEO

AS.ro LIVE | Cuza de la Noaptea Târziu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Finalistul Asia Express a făcut show

Alexandru Ivan Publicat: 14 ianuarie 2022, 10:30

Reclamă
AS.ro LIVE | Cuza de la Noaptea Târziu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Finalistul Asia Express a făcut show

Cuza, AS.ro LIVE

Antena 1

Cuza a devenit cunoscut datorită celebrei trupe pe care a fondat-o alături de Horațiu Cuc și Emanuel Popescu, Noaptea Târziu. În plus, Cuza a fost și finalist la ultima ediție de la Asia Express, difuzată pe Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuza, la AS.ro LIVE

Dintre cele nouă echipe de la Asia Express, doar două au reușit să se califice în marea finală. Ultima cursă a fost una dură pentru Elwira, Mihai, Emi și Cuza. Cei patru concurenți au luptat cot la cot pentru a fi încoronați câștigătorii sezonului 4 Asia Express. Din păcate pentru Emi și Cuza, Mihai și Elwira au fost mai rapizi și au ajuns primii la Irina. După difuzarea Finalei, jumătatea echipei Emi-Cuza a avut un mesaj.

”Am câștigat mai mult când nu am câștigat…am câștigat un frate @emi.ntz , am câștigat o viață frumoasă și v-am câștigat pe voi!!! Povestea s-a terminat. Am reușit să o trăim pe toată. Asia Express pentru noi a fost mai mult decât un concurs, mai mult decât un show tv…a fost o lecție în viață, un profesor bun care ne-a învățat că nimic nu ține veșnic, nimic nu e capital…dar poate cel mai important: parcursul și experiența contează mai mult de at rezultatul. Am avut șansa să cunoaște sute de oameni minunați, am dormit în zeci de case și am mers cu sute de mașini. Nu am avut bani, telefon, mașina sau casa dar le-am avut pe toate.

Am avut șansa să descoperim niște colegi minunați și să concurăm în finala cu cei mai buni dintre noi, așadar felicitări @mihaipetreofficial și @elwirapetreofficial! Cât despre oamenii din echipă: RECUNOȘTINȚA este cel mai puternic sentiment pe care vi-l port. (…) Suntem mândrii de noi și de tot ce am făcut în această competiție și nu cred că se putea termina mai bine. Vă mulțumim din suflet pentru zecile de mii de mesaje de încurajare și de simpatie. Suntem cu toții parte din ceva grozav. Vă mulțumesc, vă iubesc și pe curând frumoșilor. Echipa bip bip bip…a jucat finala Asia Express!”, a notat Cuza pe Instagram.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și