Închide meniul

Ce urmează pentru Novak Djokovic după ce ministrul Alex Hawke i-a anulat viza! Avocaţii liderului ATP pregătesc „contraatacul”

Dragoș Vasile Publicat: 14 ianuarie 2022, 9:43

Reclamă
Ce urmează pentru Novak Djokovic după ce ministrul Alex Hawke i-a anulat viza! Avocaţii liderului ATP pregătesc „contraatacul

Ce urmează pentru Novak Djokovic după ce ministrul Alex Hawke i-a anulat viza

Profimedia

Ce urmează pentru Novak Djokovic după ce ministrul Alex Hawke i-a anulat viza

Presa australiană a scris, joi, cu mai multe ore înainte de decizia lui Hawke, că dacă viza lui Djokovic este anulată, echipa de avocaţi a sportivului va depune apel în instanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul unui apel, potrivit news.com.au Novak Djokovici ar putea să rămână în Australia şi chiar să joace în primul tur al Australian Open, în aşteptarea judecării cazului săptămâna viitoare.

Dacă un apel al sportivului nu va avea succes, Djokovic teoretic nu va mai primi altă viză pentru Australia timp de trei ani. Însă interdicţiile cu privire la acordarea vizei sunt analizate caz cu caz, astfel că există posibilitatea ca în cazul liderului ATP aceasta să fie anulată.

Novak Djokovic s-a antrenat la Melbourne, în speranţa că va avea şansa de a lupta pentru al zecelea trofeu Australian Open şi al 21-lea de Grand Slam.

Comunicatul în urma căruia Novak Djokovic a rămas a doua oară fără viză

Ministrul australian al Imigraţiei, Alex Hawke, a anulat viza liderului ATP Novak Djokovic, el precizând că a luat decizia ţinând cont de interesul public. Ministrul şi-a anunţat decizia printr-un comunicat dat publicităţii vineri.

Reclamă

“Mi-am exercitat astăzi puterea conform secţiunii 133C(3) din Legea Migraţiei pentru a anula viza deţinută de domnul Novak Djokovic pe motive de sănătate şi ordine, în baza faptului că era în interesul public să procedez astfel.

Această decizie vine după ce Curtea Federală a decis la 10 ianuarie 2022 anularea unei hotărâri prealabile din motive de echitate procedurală.

În luarea acestei decizii am luat în calcul cu atenţie informaţii oferite de Departamentul de Interne, Poliţia de Frontieră şi de domnul Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3

Guvernul Morrison este dedicat ferm protejării graniţelor Australiei, în special în ceea ce priveşte pandemia de covid-19.

Le mulţumesc reprezentanţilor Departamentului de Interne şi Poliţiei de Frontieră, care muncesc în fiecare zi pentru a servi interesele Australiei în condiţii din ce în ce mai dificile”, este comunicatul semnat de Hawke.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și