Închide meniul
VIDEO

Scandal de arbitraj în AC Milan – Spezia 1-2! ”Centralul” Marco Serra va primi o suspendare drastică după ce a comis o eroare gravă de arbitraj

Dragoș Vasile Publicat: 18 ianuarie 2022, 10:35 / Actualizat: 23 martie 2023, 18:22

Reclamă
Scandal de arbitraj în AC Milan – Spezia 1-2! ”Centralul” Marco Serra va primi o suspendare drastică după ce a comis o eroare gravă de arbitraj

Scandal monstru de arbitraj în Serie A

Profimedia

Scandal de arbitraj în AC Milan – Spezia 1-2. Arbitrul de centru Marco Serra a comis o eroare gravă și va primi o suspendare drastică, anunță presa din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal de arbitraj în AC Milan – Spezia 1-2

AC Milan a fost învinsă de Spezia, luni seară, pe teren propriu, scor 2-1, în etapa a 22-a din Serie A. Oaspeţii au marcat golul victoriei în minutul 90+6, prin ghanezul Emmanuel Gyasi.

Însă cu patru minute mai devreme, la 1-1, brazilianul Junior Messias a înscris pentru gazde, cu un frumos şut la vinclu din interiorul careului.

Dar centralul Marco Serra a anulat golul, pentru că apucase să fluiere un fault comis de un jucător al oaspeţilor asupra unui fotbalist milanez, cu câteva fracţiuni de secundă înainte. Aşa că, în loc de 2-1, elevii lui Stefano Pioli s-au ales cu o lovitură liberă de la 18 metri, rămasă fără rezultat.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL MARCAT DE JUNIOS MESSIAS

Reclamă

Arbitrul Marco Serra va primi o suspendare drastică

Pentru că arbitrul Marco Serra nu a acordat avantaj, comisia de arbitri din Italia (AIA) i-a promis o suspendare de lungă durată acestuia, potrivit Gazzetta dello Sport.

În plus, AIA le-a cerut scuze milanezilor, aşa cum a făcut şi arbitrul de centru Marco Serra în vârstă de 39 de ani, pe teren.

Înfrângerea suferită i-a împiedicat pe cei de la AC Milan să treacă provizoriu pe primul loc în clasament. Acum, Inter Milano conduce ierarhia cu 50 de puncte, două peste Milan, dar şi un meci mai puţin.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilo 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” Vezi toate știrile
Citește și