Închide meniul
VIDEO

Meciul echipei lui Marius Șumudică s-a amânat! Gaziantep – Malatyaspor s-a întrerupt la pauză, după ce terenul a fost acoperit cu zăpadă. Antrenorul român a făcut scandal şi a fost eliminat

Alexandru Ivan Publicat: 18 ianuarie 2022, 17:52

Reclamă
Meciul echipei lui Marius Șumudică s-a amânat! Gaziantep – Malatyaspor s-a întrerupt la pauză, după ce terenul a fost acoperit cu zăpadă. Antrenorul român a făcut scandal şi a fost eliminat

Marius Șumudică a făcut scandal în Turcia

Profimedia

Gaziantep și Yeni Malatyaspor au jucat prima repriză a meciului sub o ninsoare. Vremea s-a stricat și mai mult la pauză, iar gazonul a devenit complet impracticabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep – Malatyaspor s-a anulat

„Centralul” Umit Ozturk, în urma unei discuții cu delegația de arbitri și jucătorii, a decis să anuleze meciul după ce s-au jucat primele 45 de minute. A fost momentul când Marius Șumudică și-a ieșit din minți și a protestat vehement.

După scandalul făcut pe coridoarele stadionului, arbitrul i-a acordat cartonașul roșu lui Marius Șumudică, care ar fi vrut ca meciul să continue.

Reclamă

Era 0-0 în momentul când partida Gaziantep – Yeni Malatyaspor s-a oprit. Echipa lui Șumudică e disperată după o victorie după ce a ajuns pe ultimul loc în Turcia.

Turcii i-au cerut demisia lui Marius Șumudică

Yeni Malatyaspor a rămas fără victorie din luna octombrie şi a adunat numai trei puncte în ultimele 11 partide din competiţia internă. În acest context, turcii au anunțat că Șumudică va fi demis de la Malatyaspor, dar român a negat această informație.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o noapte grea pentru noi toți. Ne-am dorit un rezultat diferit şi am muncit din greu pentru a vă face fericiţi. Dar, în fotbal, nu iese întotdeauna conform planului. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat aseară. Mergem mai departe împreună„, a scris Şumudică, după înfrângerea din ultima etapă, Yeni Malatyaspor – Goztepe 1-2.

Cu numai câteva zile înainte de meciul cu Goztepe, românul anunţase că are parte de tot sprijinul başkanului. Mai mult, dezvăluise că i s-a promis că va primi paşaport turcesc dacă o va salva pe Malatyaspor de la retrogradare.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și