Închide meniul

Transferuri pe bandă rulantă. Alin Buleică și Thomas Chesneau au semnat cu Dinamo. „Câinii” au adus și un fost jucător de la PSG

Alexandru Ivan Publicat: 18 ianuarie 2022, 19:03 / Actualizat: 27 martie 2023, 19:02

Reclamă
Transferuri pe bandă rulantă. Alin Buleică și Thomas Chesneau au semnat cu Dinamo. „Câinii au adus și un fost jucător de la PSG

Flavius Stoican, prima reacție după debutul ratat la Dinamo

AS.ro

Dinamo a rezolvat două transferuri chiar înainte de reluarea Ligii 1. „Câinii” i-au adus pe Alin Buleică, înlocuitorul lui Deian Sorescu, și pe francezul Thomas Chesneau, fost portar la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Thomas Chesneau și Alin Buleică, la Dinamo București! Portarul francez Thomas Chesneau și fundașul dreapta Alin Buleică au semnat astăzi contracte cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a declarat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului nostru.

Alin Buleică și Thomas Chesneau au semnat cu Dinamo

22 de ani a împlinit Thomas Chesneau. Născut în Franța și format la juniorii clubului PSG, Thomas Chesneau a evoluat pentru Concordia Chiajna în prima parte a acestui sezon competițional.

Ultima oară la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Alin Buleică (30 de ani) a fost titular în ultimul meci amical al iernii, 2-2 cu Farul Constanța, pasând decisiv pentru primul gol al dinamoviștilor, reușit de Mirko Ivanovski.

6 este numărul transferurilor efectuate de Dinamo București în 2022, după Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva) și Balthazar Pierret (Boulogne).

Reclamă

Numerele oficiale de joc pentru noii jucători dinamoviști: Chesneau (34), Buleică (77), Patriche (23), Tomozei (26), Jovanovic (4) și Pierret.

Bine ați venit la Dinamo București!”, se arată în comunicatul clubului.

Iuliu Mureşan a anunţat plecarea lui Deian Sorescu de la Dinamo

Iuliu Mureşan a anunţat că sunt şanse mari ca Deian Sorescu să plece de la Dinamo. Directorul executiv al câinilor spune că există două oferte concrete pentru „perla” dinamoviştilor şi speră ca în următoarele zile să se finalizeze negocierile.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB, însă perla de la Dinamo a refuzat să meargă la marea rivală. După ce a fost dezbrăcat de suporteri la finalul meciului cu Mioveni, Sorescu a început să îşi dorească să plece de la echipă. Chiar şi Iuliu Mureşan spune că jucătorul a fost afectat de acel episod.

Nu sunt zvonuri, există oferte pentru Sorescu, sunt două echipe concrete și să vedem. Sper să se finalizeze într-o zi sau două. A trecut prin momente grele, acel episod când a fost dezbrăcat de galerie l-a marcat puțin.  O să mai aducem jucători, avem în lucru 3-4 jucători, poate reușim să-i aducem pe toți. Nu este fricos și apreciez foarte mult acest lucru la el. Dacă nu era așa bun, nu avea oferte”, a spus Iuliu Mureșan la sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și