Închide meniul

„Va trebui să treacă Mihai Stoichiță pe bancă!” Gică Popescu, val de ironii pentru șefii FRF. Ce a spus despre șansele României în Nations League

Alexandru Ivan Publicat: 18 ianuarie 2022, 20:12 / Actualizat: 27 martie 2023, 18:56

Reclamă
„Va trebui să treacă Mihai Stoichiță pe bancă! Gică Popescu, val de ironii pentru șefii FRF. Ce a spus despre șansele României în Nations League

Gică Popescu, ironii către Dan Petrescu

Gică Popescu / AS.ro

Gică Popescu, val de ironii pentru șefii FRF. Mihai Stoichiță e directorul comisiei tehnice a FRF. El și Răzvan Burleanu au fost principalii oameni care au purtat negocieri cu Răzvan Lucescu, Gică Hagi, Dan Petrescu, Adrian Mutu, Edi Iordănescu și Ladislau Boloni pentru preluarea postului de selecționer, însă fără succes. Stoichiță are experiență și ca antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa națională e în continuare făra selecționer, după ce și negocierile cu Ladislau Boloni au intrat în impas. Gică Popescu s-a săturat ca toată lumea să refuze ofertele de la FRF și îl propune pe banca României pe Mihai Stoichiță!

Gică Popescu, val de ironii pentru șefii FRF

„Va trebui să treacă pe bancă Stoichiță. Dacă toată lumea refuză, nu trebuie să antreneze cineva? Fiind președintele comisiei tehnice, nu e normal să îşi asume? Eu cred că toţi antrenorii care au fost ofertaţi nu au pus pe primul plan partea materială. Nu cred că au avut o miză financiară”, a spus Gică Popescu, potrivit digisport.ro.

România nu are selectioner de când Mirel Rădoi a plecat la sfârșitul lunii noiembrie, după campania eșuată din preliminariile CM 2022 din Qatar. Tricolorii au ratat prezența la baraj după ce au terminat pe locul trei într-o grupă cu Germania, Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein.

Gică Popescu: „Nu pot accepta că Muntenegru este peste România!”

Prima provocare pentru noul selecționer vor fi meciurile din Nations League, unde România a căzut în grupă cu Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Gică Popescu nici nu concepe ca tricolorii să nu se claseze pe primul loc.

Reclamă
Reclamă

„Eu cred că suntem favoriţi în această grupă. Dacă nu suntem favoriţi nici în grupa asta, înseamnă că situaţia este una dezastruoasă. Nu pot accepta niciodată că Muntenegru este mai bună”, a mai spus Gică Popescu.

Programul României în Nations League

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Totul despre adversarii României din Nations League

Bosnia-Herţegovina. Bosniacii au terminat în grupa spre Mondial doar pe 4 şi doar deasupra Kazahstanului, sub Franţa, Ucraina şi Finlanda, deşi o vreme cel puţin locul de baraj a părut la îndemână, mai ales după remiza din deplasare cu francezii! Eşecurile de pe teren propriu cu Finlanda şi Ucraina au anulat însă orice vis după ce, în prealabil, un 2-2 acasă cu Kazahstan pusese sub semnul întrebării deja şansele la un parcurs mai lung spre Mondialul din Qatar.

Reclamă

Finlanda. Finlandezii au ratat la limită continuarea drumului spre CM 2022, terminând la un punct de locul de baraj ocupat de Ucraina în grupa câştigată de Franţa. Ar fi fost o continuare incredibilă pentru naţionala prezentă şi la EURO 2020. Înfrângerea de pe teren propriu, 1-2 cu Ucraina, a contat major pentru deznodământul preliminariilor, dar altiminteri Finlanda a remizat la Kiev, a bătut în Bosnia-Herţegovina şi a luat 6 puncte cu Kazahstan.

Muntenegru. O altă formaţie cu care ne-am tot întâlnit recent, atât în preliminariile CM 2018, cât şi în Liga Naţiunilor. Muntenegru a încheiat ultima campanie peste Letonia şi Gibraltar, sub Olanda, Turcia şi Norvegia, cumva previzibil. Cele mai bune rezultate au fost două remize, un 2-2 acasă cu batavii şi un 2-2 la Istanbul. La polul opus ar fi 0-0 pe teren propriu cu Letonia.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:53

Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanţă! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Nu mai e o glumă”

19:45

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

19:35

Dennis Man îi impresionează pe toţi, după începutul de sezon de vis de la Parma! Ce a declarat un fost adversar al românului

19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și