Închide meniul

Dezvăluire cutremurătoare despre Marian Iancu: ”E terminat, de-abia mai merge!” Aflat în închisoare din 2014, fostul patron de la Poli Timișoara a ajuns de nerecunoscut

Publicat: 19 ianuarie 2022, 17:28 / Actualizat: 19 ianuarie 2022, 18:32

Reclamă
Dezvăluire cutremurătoare despre Marian Iancu: ”E terminat, de-abia mai merge!” Aflat în închisoare din 2014, fostul patron de la Poli Timișoara a ajuns de nerecunoscut

Marian Iancu va fi eliberat din închisoare, cu 6 ani mai devreme

Hepta

Dezvăluire cutremurătoare despre Marian Iancu

Alexandru Dobroiu a fost la închiosare pentru consum de droguri. Acolo, el fostul rapidist s-a întâlnit cu Marian Iancu, despre care spune că a ajuns de nerecunoscut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Că tot m-ai întrebat cu cine am stat la puşcărie, am stat şi cu Iancu, de la Timişoara, e terminat, de-abia mai merge”, a dezvăluit Alexandru Ionuţ Dobroiu, potrivit playsport.ro.

Marian Iancu a fost condamnat la 12 ani de închisoare, în 2016. Atunci, el era acuzat de spălare de bani şi evaziune fiscală în dosarul RAFO.

Iancu este obligat acum să returneze statului 150 de milioane de dolari şi 18 milioane de euro. Pentru asta, au fost confiscate 7 case, 3 maşini şi 7 terenuri.

Cristi Balaj, declarație incredibilă despre Marian Iancu

Cristi Balaj a vorbit despre perioada în care fotbalul românesc era bântuit de suspiciune. Fostul arbitru l-a luat în colimator pe Marian Iancu, fostul şef de la Timişoara.

Reclamă

„Persoane din anturajul lui îmi povesteau cum își pregătea discursurile, cât de importantă era imaginea lui. Mie mi-era milă de el, arată cum arată, era bolnav… Dar arată cum arată că mânca o tavă de șnițele la o masă… Dar nu avea scrupule!

Am arbitrat un meci la Timișoara în care un prieten foarte bun de-al meu a venit cu mine și a stat în spatele oficialilor celor din anturajul echipei, din conducerea echipei și jucau live la pariuri! Știau care va fi scorul la pauză și la final”, a spus Balaj, citat de gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și