Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali s-a decis cum va arăta atacul FCSB! A lămurit situația lui Claudiu Keșeru. Primul 11 pentru derby-ul cu CFR Cluj

Publicat: 20 ianuarie 2022, 9:42

Reclamă
Gigi Becali s-a decis cum va arăta atacul FCSB! A lămurit situația lui Claudiu Keșeru. Primul 11 pentru derby-ul cu CFR Cluj

Gigi Becali s-a decis cum va arăta atacul FCSB

Profimedia

Gigi Becali s-a decis cum va arăta atacul FCSB

Astfel, Gigi Becali a hotărât ca atacul FCSB să fie format din Florinel Coman, Ianis Stoica și Octavian Popescu. Rămas la echipă, Claudiu Keșeru va fi rezervă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Keșeru este un jucător care ne poate ajuta. Este un atacant care marchează. El mai are contract până la vară. În atac vor juca Florinel Coman, Ianis Stoica și Octavian Popescu”, a anunțat Gigi Becali la AS.ro.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

FCSB – CFR, duminică, 23 ianuarie, ora 20.00, LIVE TEXT pe www.as.ro

FCSB se va duela cu CFR, duminică, de la ora 20:00, într-o partidă ce va putea fi urmărită în format live text pe www.as.ro. Înaintea duelului, Toni Petrea se confruntă cu câteva probleme de lot. Acesta nu poate miza pe fundașii laterali, Crețu și Radunovic, ambii suspendați.

Dacă atacul va fi format din Coman, Stoica și Tavi Popescu, după cum a anunțat Becali, la mijloc vor evolua, cel mai probabil, Olaru, Șut și Tănase.

În poartă va fi Vlad, iar în locul celor doi suspendați vor intra Ovidiu Popescu și Haruț. În centrul apărării vor juca, cel mai probabil Vinicius și Cristea.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:30 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și