Închide meniul

Antena 1 lansează show-ul fenomen Dancing on Ice – Vis în doi

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2022, 12:00 / Actualizat: 20 ianuarie 2022, 17:35

Reclamă
Antena 1 lansează show-ul fenomen Dancing on Ice – Vis în doi

Dancing on Ice – Vis în doi, la Antena 1

Antena 1

Nouă celebrități vor accepta provocarea Dancing on Ice – Vis în doi și vor patina în direct, în fiecare săptămână, cu partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii. Ringul de dans al emisiunii va găzdui perechi hotărâte să arate că sunt în stare să muncească până la epuizare pentru a oferi dansuri memorabile pentru vise ce merită a fi împlinite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săptămânal, fiecare cuplu va ridica spectacolul la un alt nivel printr-o rutină care va impune atât mișcări de bază ale dansului pe gheață, cât și elemente artistice. Muzică, culoare, costume fabuloase și rutine de dans spectaculoase, toate acestea vor face parte din emisiunea concurs Dancing on Ice – Vis în doi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și