Închide meniul

Edi Iordănescu, alături de tatăl său la echipa națională: ”Ar fi un plus!” Propunerea lansată de Viorel Moldovan

Dragoș Vasile Publicat: 21 ianuarie 2022, 12:49

Reclamă
Edi Iordănescu, alături de tatăl său la echipa națională: ”Ar fi un plus!” Propunerea lansată de Viorel Moldovan

Edi Iordănescu, avertizat înainte de a prelua echipa naţională

Profimedia

Edi Iordănescu, alături de tatăl său la echipa națională

”Tata Puiu” este ultimul selecționer care a calificat România la un turneu final, EURO 2016, unde ”tricolorii” nu au putut trece de faza grupelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
„Am mai spus, Ladislau Boloni ar fi o soluție mai bună, antrenor cu experiență, a mai fost, i-au trecut pe mână fotbaliști tineri care ulterior au confirmat și au ajuns certitudini la nivel mondial. Asta dacă se concretizează, dacă nu, cred eu că și Edi Iordănescu este o opțiune destul de interesantă. 

În momentul de față, eu consider că Mutu nu ar fi fost o variantă bună. În viitor, după ce își va face mâna, va antrena constant și va antrena la echipe de club, nu înseamnă că nu ar putea să fie un antrenor interesant. Pe viitor ar putea, fotbal știe, dar e nevoie și de experiență. 

Eu, încă de la bun început am spus, la echipa națională e nevoie de selecționer cu anumită experiență și anumită prestanță. Normal, să știe și fotbal, cum am făcut referire la Ladislau Boloni, așa putea să fie și Victor Pițurcă, Anghel Iordănescu. 

Edward Iordănescu a confirmat și la nivel de echipe de club în România, are un titlu cu CFR. Ar putea fi un consilier Anghel Iordănescu, la ce experiență are, cât fotbal știe, ar fi un plus”, a spus Viorel Moldovan, potrivit sport.ro.

Noi dezvăluiri despre numirea lui Edi Iordănescu la naţională

Răzvan Burleanu este foarte aproape de a-l convinge pe Edi Iordănescu să devină selecţioner. Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, îl laudă pe președintele FRF pentru decizia luată.

Reclamă

„Să știți că alegerea nu e proastă, nici Mutu nu era. Edi a dovedit că are șânge în instalație, este un tip așezat. E cu două tăișuri. În momentul în care te deranjează ceva e mai bine să plec. Nu ați văzut că marii politiceni ai lumii și-au dat demisia imediat când au fost deranjați de ceva.

De ce să stea dacă nu se ține cineva de cuvânt? Edi este un băiat serios. Nu știu dacă o să fie 100% numit mâine, dar nu e o pierdere pentru echipa națională dacă îl numește. Este un tip educat care a învățat meserie, a avut de unde să învețe.

Tatăl lui a fost unul dintre marii antrenori ai țării. O să îi explodeze cota dacă o să plece de la echipa națională a României. El are 43 de ani și mai are încă 43 de antrenat. Este un familist, așezat, nu e rău. Stoichiță a dat lovitura dacă semnează cu Edi. L-au vrut din prima”, a declarat Mitică Dragomir, conform prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și