Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali a luat o decizie radicală! Anunțul făcut de patronul de la FCSB! ”Sunt vremuri grele și nu arunc banii la fotbal”

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2022, 14:13

Reclamă
Gigi Becali a luat o decizie radicală! Anunțul făcut de patronul de la FCSB! ”Sunt vremuri grele și nu arunc banii la fotbal”

Gigi Becali îi ia apărarea lui Edi Iordănescu

Hepta

”Eu nu fac transferuri. Eu nu îmi bat joc de bani, da? Am auzit că spuneau unii că îl dau afară pe Budescu…Mustață… vedeți-vă fiecare de treaba voastră, fiecare om să-și vadă de casa lui, de afacerile lui, de treburile lui. Eu îmi văd de treaba mea, nu îmi bat joc de bani și de familia mea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt vremuri grele și nu arunc banii la fotbal. Nu cumpăr nici măcar jumătate de jucător. Încerc să pot să scad cheltuielile cât pot, asta fac eu. Fiecare, la el acasă, să facă cheltuieli mari. Mustață la el acasă, galeria să cheltuiască cât vrea. Eu nu cheltuiesc mai mult decât pot!”, a spus Becali, pentru Antena Sport.

Gigi Becali s-a decis cum va arăta atacul FCSB

Liga 1 se va relua în acest weekend, iar cel mai tare meci al etapei este, de departe, duelul dintre FCSB și CFR. Fără să facă vreun transfer, în această pauză, echipa lui Gigi Becali pornește cu șansa a doua la campionat, ținând cont de diferența de 10 puncte dintre cele două formații. Patronul FCSB este hotărât să își forțeze ‘perlele’ din atac.

Astfel, Gigi Becali a hotărât ca atacul FCSB să fie format din Florinel Coman, Ianis Stoica și Octavian Popescu. Rămas la echipă, Claudiu Keșeru va fi rezervă.

„Keșeru este un jucător care ne poate ajuta. Este un atacant care marchează. El mai are contract până la vară. În atac vor juca Florinel Coman, Ianis Stoica și Octavian Popescu”, a anunțat Gigi Becali la AS.ro.

Reclamă

Așa va arăta echipa celor de la FCSB în meciul cu CFR Cluj:

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și