Închide meniul
Foto

Primele informații despre accidentarea suferită de Ianis Hagi. Antrenorul lui Rangers se teme pentru fiul „Regelui”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2022, 10:53

Primele informații despre accidentarea suferită de Ianis Hagi. Antrenorul lui Rangers se teme pentru fiul „Regelui”

Ianis Hagi a ieșit accidentat în ultimul meci al lui Rangers

Colaj Profimediaimages

Ianis a suferit o accidentare în zona genunchiului piciorului drept după ce a încercat să șuteze, dar nu l-a văzut pe un fundaș advers. În urma contrei, fiul lui Gică Hagi a acuzat mari dureri și a cerut să fie schimbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, accidentat în Rangers – Stirling 4-0

Giovanni van Bronckhorst a oferit primele detalii despre ceea ce se întâmplă cu Ianis Hagi. Internaționalul român va fi supus unui amplu control medical și rămâne de văzut cât timp va lipsi.

Nu a fost plăcut să îl schimbăm pe Ianis. Trebuie să așteptăm până mâine să aflăm cât de gravă este accidentarea. A fost singurul lucru cu adevărat negativ din acest meci”, a declarat antrenorul lui Rangers.

Ianis Hagi marcase în ultima disputa a campioanei Scoției, în remiza cu Aberdeen. Pentru Rangers urmează un program extrem de dificil. Pe 2 februarie este programat chiar derby-ul cu Celtic, care va avea loc pe terenul marii rivale.

Reclamă

În cele 15 apariții din această ediție de campionat, Ianis a reușit două goluri și o pasă decisivă. Cota lui de piață a ajuns la 7 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și