Închide meniul

Universitatea Craiova – Rapid 1-0 | Andrei Ivan sună adunarea după primul succes din 2022: ”Trebuie să fim mai uniţi în teren, să nu ne mai reproşăm!”

Dragoș Vasile Publicat: 22 ianuarie 2022, 23:42

Reclamă
Universitatea Craiova – Rapid 1-0 | Andrei Ivan sună adunarea după primul succes din 2022: ”Trebuie să fim mai uniţi în teren, să nu ne mai reproşăm!”

Andrei Ivan sună adunarea după Universitatea Craiova – Rapid 1-0 

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Ivan sună adunarea după Universitatea Craiova – Rapid 1-0

”A fost un meci foarte greu. E important că am luat trei puncte şi ne apropiem de podium. Nu ştiu cum am scăpat de COVID. Am făcut teste în fiecare zi, dar am ieşit negativ de fiecare dată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trebuie să crească target-ul, să marchez cât mai mult, să îmi ajut colegii şi să luăm puncte. Am vorbit în vestiar, trebuie să fim mai uniţi în teren, să nu ne mai reproşăm.

Pas cu pas le facem pe toate şi o să fim acolo sus. Nu am fost panicaţi. Toată lumea s-a antrenat, chiar dacă s-au antrenat separat cei cu Covid. A fost o săptămână bună şi contează că în seara asta ne-am bucurat alături de suporteri”, a declarat Andrei Ivan.

Universitatea Craiova – Rapid 1-0 | Alex Crețu le avertizează pe rivalele CFR Cluj și FCSB

Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid cu 1-0, iar oltenii au prins aripi. Alex Crețu le avertizează pe rivalele CFR Cluj și FCSB și anunță că gruparea din Bănie se va lupta pentru titlu până în ultima etapă de play-off.

”N-a fost deloc ușor. Noi ne-am antrenat într-un efectiv scăzut. Cel mai important e că am luat cele 3 puncte. Antrenamentele nu sunt la aceeași intensitate. 

Reclamă

Era foarte important să începem cu dreptul. Luăm fiecare meci parte în parte. Vedem la final unde ne aflăm. E important să intrăm în play-off. Nu e gata! Campionatul se joacă încă”, a transmis Alex Crețu.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și