Închide meniul

Australian Open 2022 | Ashleigh Barty, în semifinale, fără set pierdut! A demolat-o și pe Jessica Pegula

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2022, 12:18

Reclamă
Australian Open 2022 | Ashleigh Barty, în semifinale, fără set pierdut! A demolat-o și pe Jessica Pegula

Ashleigh Barty, în semifinale, fără set pierdut

Getty Images

În sferturi, Barty a trecut de Jessica Pegula, cu 6-2, 6-0, după numai 63 de minute. În semifinale, Barty va evolua contra americancei Madison Keys (locul 51 WTA).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2022 | Rezultatele și programul sferturilor de finală

  • Madison Keys – Barbora Krejcikova 6-3, 6-2
  • Ashleigh Barty – Jessica Pegula 6-2, 6-0
  • Alize Cornet – Danielle Collins (miercuri)
  • Kaia Kanepi – Iga Swiatek (miercuri)

Australian Open 2022 | Simona Halep a anunţat care sunt următoarele turnee la care va participa

Simona Halep a anunţat care sunt următoarele două turnee la care va participa după eliminarea de la Australian Open 2022. Simo va juca în luna februarie, la competiţiile de la Dubai şi Doha.

„Încerc să mă recuperez după această perioadă lungă, de două luni, în care am dat zilnic ce am avut mai bun, și să revin sănătoasă la următorul turneu, gata să lupt din nou. Urmează 2-3 zile de pauză, sunt epuizată. Voi merge la Dubai (n.r. – 14-19 februarie), Doha (20-26 februarie), sper să fac treabă și acolo.

Consider că am ajuns la un nivel destul de bun în 2-3 luni, sunt bucuroasă de ceea ce se întâmplă. Dacă dau tot ce am mai bun, sunt împăcată, termin ziua cu bine. Nu am idee cine va câștiga acest turneu. Nu știu cât va mai câștiga Alize, cu siguranță va resimți și ea meciul de astăzi, dar am încredere că va continua să lupte. Îi doresc succes”, a spus Simona.

Simona Halep, cădere în clasamentul WTA

Simona Halep a pierdut un meci dramatic în fața lui Alize Cornet, iar eliminarea din faza optimilor de finală de la Australian Open îi va aduce o coborâre în clasamentul WTA.

Reclamă

Simo a început turneul de la Antipozi pe numărul 15 WTA, iar acum, în clasamentul LIVE, se află pe poziția a 23-a, pierzând 540 de puncte. Simona mai poate coborî până pe 25, în funcție de rezultatele pe care jucătoarele rămase în turneul de la Melbourne.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
Vezi toate știrile
Citește și