Închide meniul

Vedeta care a fost atacată de iubitul cu 30 de ani mai tânăr. Ce au putut auzi vecinii celor doi

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2022, 8:42

Reclamă
Vedeta care a fost atacată de iubitul cu 30 de ani mai tânăr. Ce au putut auzi vecinii celor doi

Vedeta care a fost atacată de iubitul cu 30 de ani mai tânăr

Instagram Nadine Golcalves

Tot din cauza comportamentului agresiv al tânărului influencer, Nadine se despărțise de acesta cu un an în urmă, spre bucuria celor doi copii ai ei, care nu era de acord cu relația.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama lui Neymar, atacată de iubitul ei

Totuși, cei doi s-au împăcat în secret, dar Tiago și-a ieșit din nou din minți și a atacat-o pe Nadine, iar Mundo Deportivo susține că vecinii din Brazilia au alertat poliția, fiind speriați de cele auzite din apartament.

”Vecinii au auzit urlete, înjurături, zgomotele provocate de sticle aruncate pe jos și o voce a unei femei care plângea”, spune presa iberică.

Decizia luată de mama lui Neymar după scandalul uriaș

Deciziile imediate luate de Nadine au fost normale, ținând cont de situație. Aceasta s-a despărțit de Tiago Alves, a plecat la Santos, departe de el, fiind apărată de bodyguarzi care să împiedice un episod asemănător și i-a interzis accesul în apartament.

Nu a fost primul episod în care Tiago Alves face ravagii în casa Nadinei. În vara lui 2020, a distrus mai multe obiecte, iar cu un an și jumătate în urmă, a ajuns la spital, după ce s-a tăiat într-un obiect pe care tot el îl spărsese.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și